Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek a két legfontosabb dolog egy férfiban a testmagasság és az izom ha ez a kettő nem elég jó akkor nagyon nehéz dolga lesz egy férfinak?
Engem speciel pont nem az izomtömeg érdekel. Legyen magas (190 körül legalàbb), és legyen nekem tetsző arca, illetve megnyerő személyisége, humora, intelligencia stb. Kit izgat mekkora izmai vannak ha olyan feje van ami taszít, nem vonzó szàmomra? Na szóval hülyeség, hogy a nőknek izom meg magassàg kell.
A nők nem egyformàk, ahogy az ízlésük se ugyanolyan. Ezt el kéne tudni fogadni.
Ahogy egy pasi sem jön össze egy 200 kilós ragyàs, nem szép arcú nővel, mert nem ez a típus jön be neki, úgy egy nő sem jön össze hozzà alacsony vagy vékony pasival ha nem tetszik neki.
Èn se kezdtem soha alacsonyakkal, olyan lenne mintha a kisöcsémmel sétàlgatnék. Kösz nem.
Attól, hogy egy ember nem lesz vonzó mindenki szàmàra az ellenkező nemből, az nem jelenti azt, hogy soha senki szàmàra nem lesz vonzó. 33/N
#24, tudod, hogy amit írtál az lefordítva azt jelenti, hogy mindegy, csak 190 cm magas legyen legalább, a többi tulajdonságnak sokkal kisebb a jelentősége?
Ez nem tudatos dolog, csak idealizálás. Ha ennyire rápörgünk EGY valamire (pl legalább, de minimum 190 cm, a 186 cm viszint nem elég akkor sem, ha "neked tetsző arca, illetve megnyerő személyisége, humora, intelligencia stb" van) akkor egyszerűen a többi dolog az önkénytelenül/észrevétlenül is háttérbe szorul, csakhogy az az EGY dolog teljesüljön.
Nàlam mindennek egyben van jelentősége. Ha nem elég magas az én ízlésemnek, nem érdekel, ha nincs nekem tetsző arca, nem érdekel, ha ezek megvannak de nem olyan belsőleg amit én vonzónak tartok akkor nem érdekel.
Lehet megsértődni ha az jólesik, de nem gondolom, hogy ettől rossz lennék, és nem bànom, hogy nem vagyok igénytelen és nem jövök össze akàrmilyen jöttmenttel csak hogy legyen valakim/ nem kezdek olyannal akihez nem tudok vonzódni. Ha valaki nem felel meg az ízlésvilàgomnak, akkor nem foglalkozom vele. Kész.
Amúgy àltalànossàgban írtam, én ezek alapjàn kerestem tàrsat, természetesen úgy, hogy az érzelmi hàttér is meglegyen. Rég megtalàltam a pàrom, aki minden szempontból ideàl szàmomra.
Ezek általában az adott nőhöz képest viszonyítva játszanak szerepet. Pl. én nem tudnék olyat mondani, hogy ilyen magas legyél ekkora izomtömeggel, csak annyit, hogy én sem vagyok egy alacsony, törékeny kis virágszál, mert edzek is és magasra nőttem, de szeretnék nőiesnek tűnni egy férfias férfi mellett, így nálam szóba sem jöhet olyan, aki alacsonyabb vagy véznább nálam. Nem tudok hozzá vonzódni, ez van, a szexualitáshoz test is kell, nem csak lélek.
Viszont attól, hogy ez megvan, még nem dobok hátast. Meg attól, hogy valaki másnak nem megfelelő, mert hozzá viszonyítva kevés, nekem még passzolhat az összképhez. De ja, nem akarok az öcsémmel járni és nem tudom megérteni azokat a férfiakat, akik szeretnek kicsinek és törékenynek tűnni egy nő mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!