Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ha nem kellek a nőknek akkor ne foglalkozzak velük, mert van 1000 jó dolog még a világon? De én egy jót se tudok.
Eleg szomoru, ha nokon kivul egy jo dolgot se tudsz a vilagon :D
Mindenesetre ettol meg hulye tanacs, van aki nem igenyli a kapcsolatot de a legtobben igen, annak attol nem lesz jobb, hogy massal foglalkozik.
Inkabb azzal foglalkozz, hogy legyel olyan, hogy kelljel nekik.
Ez kb. olyan tanács, mint amikor a féllábú kalóznak mondják, hogy nyerje meg a zsákbanfutó versenyt.
Én azt tanácsolom, legyél olyan férfi, akire fel tudsz nézni aztán majd megjön az eredménye is. A lényeg, hogy ne másért változz, hanem belső indíttatásból. Hihetetlenül inkongruens, ha megjátszott szerepet csapatsz, nem valódi a fejlődésed...
A nőkön kívül ezer dolog van, ami engem lefoglalna: BMW, száguldozás, sport, sz. gépes játékok, külföldi meccsek stb.
A csajozást meg ha nem megy, nem kell erőltetni. Úgyis nagyban a kinézeted határozza meg a sikeredet. Ne hallgass ilyen kamu PUA tanácsokra, mert egy kapcsolat sikere 50%-ban a külsőn, 20%-on a belsőn és 30%-on a szexen múlik és ebben a sorrendben kell megfelelned egy hosszú ismerkedés során. Sokan már az első ponton elbuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!