Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek a két legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek a két legfontosabb dolog egy férfiban a testmagasság és az izom ha ez a kettő nem elég jó akkor nagyon nehéz dolga lesz egy férfinak?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 21:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%
Te, én annyira csúnya pasikat látok szőke cicákkal villogni. Nálunk meg a volt osztályomból a legcsúnyább ember is megnősült, de a jóképűek nem mind.
2019. ápr. 8. 23:04
 12/31 anonim ***** válasza:
62%
Én sem mondom, hogy lehetetlen. Ha egy társaságban vagytok, és jó fej vagy, megkedvelhet a nő. De a Tinder és egyéb társkeresők terjedésével egyre élesedik a “piac”, és egyre inkább elkülönülnek a nyertesek és vesztesek.
2019. ápr. 8. 23:08
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Fuú, ez nehéz dió... nézd, szégyen vagy nem szégyen, de én vonzódtam régen egy pasihoz, se nem volt magas, se nem volt rajta egy deka izom sem, de annyira okos volt, olyan kisugárzása, már mint számomra az intellektusa révén...brutál volt. Szóval, sztem minden férfinak van erőssége, azzal operáljon. Ha, jó a külseje, azzal, de ha szupi belső tulajdonságai vannak, akkor azzal, ez nagyon összetett. Semmit nem ér a magasság, izom, pár szó és az egész sutba is dobható, kuka az illető. De, ugyanakkor ezek megléte nélkül, ha beszédbe-kontaktusba kerül az emberlánya egy értelmes egyeddel, mindent tarol. Szóval, egy intelligens nőnek az intelligencia, egy felszínes nőnek meg a felszín a fontos. Sztem ez ilyen egyszerű.
2019. ápr. 8. 23:11
 14/31 anonim ***** válasza:
10%

Ágnyeszka

Be töltötted már a 60 évet?

2019. ápr. 9. 00:11
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
Még nem. Baj. :)
2019. ápr. 9. 00:16
 16/31 anonim ***** válasza:
62%
*? Te mennyi vagy? Ha elérted a 30-at írhatsz privit. Puszi.
2019. ápr. 9. 00:19
 17/31 anonim ***** válasza:
55%
És ne zavarjon, de a betöltötted egyben írjuk.
2019. ápr. 9. 00:20
 18/31 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem mégse írjál privit. Köszi.
2019. ápr. 9. 00:23
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

Hááát, jelenleg egy nagyon magas, nálam kb fejjel magasabb nővel kavarunk, lehet, hogy nehezebb is, ő kezdeményezett, így neki biztosan nem a magasság a legfontosabb (bár jóképű és izmos vagyok, illetve kimondottan alacsony sem, ha csak a külső tulajdonságokra szorítkozunk most).

Bármennyire is kiráz a hideg Ágnyeszka stílusától, de a #15 válaszával abszolút egyetértek, miszerint nincs olyan, hogy a "nőknek" (vagy "férfiaknak") mi a legfontosabb, mert széles a skála.

2019. ápr. 9. 06:14
 20/31 anonim ***** válasza:
6%
Minden nőnél alapfeltétel, hogy legyél magas, jóképű, izmos, lakj külön, legyen kocsid és pénzed.
2019. ápr. 9. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!