Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány nőnek hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nőnek hogyan lehet akkora hatalmas szerencséje hogy milliomos férfit talál míg a többi nő kénytelen megelégedni az átlagossal? Igazságtalan az élet, hiszen “ egyeseknek a hatemeletes torta jut míg másoknak csak a kristálycukor”?

Figyelt kérdés
Közvetlen környezetemben láttom hogy néhány nő milliomos vállakozót, mérnököt, befektetőt talál magának és mellette luxuséletet él, míg mások kénytelenek megelégedni a mindennapos küzdelemmel/munkával/hitellel és lemondással. Nem Miranda Kerr külsejű szupermodellekről van szó vagy több diplomás értelmiségiekről akik tényleg lettek valamit az asztalra és képesek lennének a maguk előteremteni ezt az életszínvonalat. Átlagsnál jobb de nagyon ápolt nők akik jókor voltak jó helyen amikor ismerkedtek. Csősz Boglárka is a Reina szórakozóhelyen ismerte meg a férjét ami Törökország top luxus clubja volt egészen az újévi mészárlásig amióta bezárt.

2019. ápr. 8. 16:20
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mit panaszkodik ha kozmetikus, azok jól keresnek!

Amúgy meg a kérdése inkább gazdasági jellegű, nem társkeresési kérdés.

Abba igaza van h igazságtalan a társadalmi künönbségek, de abban nincs h bele akar ülni a jóba!

2019. ápr. 8. 18:48
 42/47 anonim ***** válasza:
82%
Ha valóban 28 éves vagy (azaz velem egyidős) furának tartom, hogy ennyi idő alatt nem raktad össze a képet a fejedben, hogy amit az általad említett nőkről tudsz, köszönőviszonyban sincs a valósággal. Nem gondolsz bele, mennyi megalázás, szenvedés, könny az ára a luxuslakásnak, a luxusautónak, az utazgatásoknak meg a modellruháknak. Fogalmad sincs róla, hogy az általad irigyelt "hölgyek" közül hányan és hányszor járnak úgy a diszkrét és drága plasztikai sebészhez, mint mondjuk te a budira. Mert az "uruk" (és ezt értsd szó szerint) bármit megtehet velük, a sz.rt is kiverheti belőlük, hiszen eladták magukat. A kiégés, a folytonos megcsalás, a drog, ami az egyetlen kapaszkodójuk ezeknek a nőknek nem jelenik meg az instán. Te csak azt látod, hogy megint ott pózol a r..anc a business class-on a Maldívra tartva, de a valódi árát nem látod.
2019. ápr. 8. 18:58
 43/47 A kérdező kommentje:
42#: Nem az instagramra alapoztam a kérdésem, de tény hogy ott jó néhány hasonló nő megtalálható. A kemény életről csak annyit, ne essünk túlzásba mert lehetne neki keményebb ha mondjuk reggeli hatra járna a gyárba a sorra dolgozni nyolc órában azonos műveletet végrehajtani borzalmas zajban, kiegészítve a három műszakkal éjjelente. Az az kemény élet, nem a "szenvedés" amit az "uruk" okoz. Nem tudom kikről írsz, én öltönyös vállalkozóról,orvosról és mérnökről írtam nem pedig izomkolosszus figurákról. Nem minden tehetős férfi hajcsár vagy plasztika-fétises akinek élő guminő kell az ágyába. Az instagramon megjelenő nők egy része pedig prostituált. A kérdésemben olyan nőkre utaltam akiket a való életből ismerek nem pedig a virtuális valóságból. Az egyik férje állami megrendelésekkel foglalkozó mérnök, a másik hölgy diplomatafeleség, a harmadik esetben a férj egy multinacionális vállalat közép-európai regionális igazgatója. A kérdésben említett Csősz Boglárka férje mérnök és Boglárka se a plasztikai sebészet példája, a konzervatív török társadalomba nem is divat a túlzott plasztika.
2019. ápr. 8. 21:40
 44/47 A kérdező kommentje:

#40:

Sajnálom anyukád, de ez bárkivel megeshet sajnos. A szegénység és a rossz anyagi körülmények is okozhatnak stresszt és szorongást ami előidézhet betegséget. Egy buta sztereotípia hogy a gazdagok boldogtalanok és halálra dolgozzák magukat és csak a pénznek élnek, míg a szegények megélnek a tiszteséges szegénységben önfeledten és boldogan. Evvel csak a szegény emberek kábítják magukat.

Ismerek kezelt rákos beteget aki havi 120.000 forintért dolgozott alkalmazottként míg a tulajdonos a Rózsadombon lakott és évente négyszer járt nyaralni. Ő talán évente egyszer.

2019. ápr. 8. 21:53
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Annyi idős vagyok, mint te. Havi egymillió felett keresek, szabad időbeosztásban dolgozom távmunkában. Azaz a világon bárhonnan dolgozhatok, akár egy egzotikus ország tengerpartjáról is.

Nincs puncim, fel sem merült bennem soha, hogy milyen igazságtalan, hogy valaki gazdag családba született, én meg nem. Tettem azért, hogy eljussak idáig. Most indítok majd saját céget, ami reményeim szerint passzív jövedelmet hoz majd, meglátjuk.

Ahelyett, hogy siránkozol, meg XZ életét követed az Instagramon, tegyél érte, hogy jobban élj. Nem, a diplma meg a “több nyelven” beszélés nem elég. Miért kéne jól érned, ha nem tudsz elegendő értéket termelni?

2019. ápr. 8. 22:06
 46/47 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy pénzzel sokkal, de sokkal könnyebb egészségesen élni és egy betegség esetén a legjobb kezeléshez hozzájutni.
2019. ápr. 9. 10:01
 47/47 anonim ***** válasza:
Tudod, nem minden ekörül forog. Édesanyámnak fel volt ajánlva az életében kétszer, hatlamas lehetőség: egyszer a milliomos (szinte mesébe illő) amerikai nagybácsi (nem épp nagybácsi, hanem az nagymamám nagybátyja) akarta kivinni magával, miután neki nem születtek gyermekei és nem akarta a nevére venni a felesége első házasságából született gyermekeit. Édesanyám ezt visszautasította. Másodszor ott volt egy testvérek között is minimum milliárdosnak mondható fiú, aki ilyen-olyan üzletekkel tornázta fel magát, s aki ma a politikai elit és a felső 10 000 tagja (nem Mészáros, vagy ilyenek, nem épp olyan gazdag). Ezt is visszautasította egy szerszámlakatos miatt, aki az édesapám lett (később rendőrtiszt lett apám). Tehát ezért ne légy irigy, a boldogság a fontos az életben.
2020. júl. 12. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!