Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány nőnek hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nőnek hogyan lehet akkora hatalmas szerencséje hogy milliomos férfit talál míg a többi nő kénytelen megelégedni az átlagossal? Igazságtalan az élet, hiszen “ egyeseknek a hatemeletes torta jut míg másoknak csak a kristálycukor”?

Figyelt kérdés
Közvetlen környezetemben láttom hogy néhány nő milliomos vállakozót, mérnököt, befektetőt talál magának és mellette luxuséletet él, míg mások kénytelenek megelégedni a mindennapos küzdelemmel/munkával/hitellel és lemondással. Nem Miranda Kerr külsejű szupermodellekről van szó vagy több diplomás értelmiségiekről akik tényleg lettek valamit az asztalra és képesek lennének a maguk előteremteni ezt az életszínvonalat. Átlagsnál jobb de nagyon ápolt nők akik jókor voltak jó helyen amikor ismerkedtek. Csősz Boglárka is a Reina szórakozóhelyen ismerte meg a férjét ami Törökország top luxus clubja volt egészen az újévi mészárlásig amióta bezárt.

2019. ápr. 8. 16:20
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
34%
Megható, ahogy igázságtalannak tartod, hogy nem tolják a kis feneked alá a luxus életet. Jó, mondjuk nő vagy, így aztán ne csodálkozzunk a 'nekem jár' mentalításon. Fel se merült benned, hogy esetleg (ESETLEG!) magad is gondoskodhatnál a jobb életkörülményekről és nem csak a megfelelő pasi fogásával tudnál rajta javítani.
2019. ápr. 8. 17:17
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem ilyen fekete-fehér. Egyrészt egy vállalkozó, befektető az meg is bukhat egyik pillanatról a másikra, pl. ha jön egy gazdasági válság. És akkor volt jólét, nincs jólét. Sok ilyet ismertem aki egyik nap még pazarló életet élt mint egy arisztokrata, másik nap meg koldus bot.

Másrészt, mi a garancia arra, hogy egy gazdag és sikeres pasi örökre egy nő mellett fog maradni? Még kevesebb mint az átlagos pasi esetén, mivel a gazdag pasinak jóval több a kísértés, és nincs az a kapcsolat ami ne romolna meg, tehát szinte törvényszerűen le lesz cserélve az eltartott nő, és mehet vissza a szüleihez lakni vagy az utcára, ha ő nem áll a saját lábán.

Tehát kérdező, fontold meg azért, és beláthatod ha egy nő nem áll a saját lábán, akkor kifoghat egy jó évet mondjuk egy gazdag férfi mellett, de utána még mélyebbre zuhan vissza mint volt. Főleg, hogy a legtöbb ilyen nőnek aki alapból nem tud a saját lábán állni, annak csak felszínes, hamis önbizalma van, ami rányomja a bélyegét mindenre.

2019. ápr. 8. 17:23
 23/47 A kérdező kommentje:

Értem hgy magam is elérhetem, csak nem tudom elérni. Ott vannak azok a nők akik MAGUKTÓL NEM TUDNÁK ELÉRNI MINT ÉN de mégis elérték mert találtak egy olyan férfit aki képes megadni ezt az életszínvonalt.

Persze találhatók bárkit akivel együtt kapok még milliónyi problémát, mert ő is küzd a mindennapokban. Ez pont a címben említett kristálycukor és torta esete.

2019. ápr. 8. 17:25
 24/47 anonim ***** válasza:
25%

Mondom, szebbek és okosabbak, mint te. :)

Annyi idős vagyok amúgy, mint te. Eddig mit sikerült elérned? Nagy semmit, gondolom.

2019. ápr. 8. 17:28
 25/47 A kérdező kommentje:

Természetesen tudom, hogy beüthet a csőd és akkor mindennek vége. De ez az átlagos életszínvonalon élők számára is valós probléma: ha kirúgnak és csak egy êvre van megtakarításod (jó esetben) és nem találsz munkát belátható időn belül akkor is zuhanhatsz lefelé.

Az hogy talál másik nőt bárkivel megeshet, persze aki tehetős arra nagyobb az igény és ezzel együtt a kísértés. Ha bedől a házasság akkor is volt a nőnek néhány jó éve és pillanata amikor utazott, szép autóval járt és szép környezetben élt. Másoknak ez se adatik meg.

Egy szegény mellett nyomorogni egy életen át átlagos életszínvonalon nem egy álom. Sajnos szerelemért nem adnak kenyeret vagy buszjegyet.

Egy tehetős férfi mellett nem kötelező 24 órában háztartásbeliként élni. Dolgozhat, képezheti magát, saját vállakozást hozhat létre a nő a maga erejéből. Csősz Boglárka is kozmetikákat üzemeltet Isztambulban, sikeres üzletasszony lett az évek alatt. Sarka Katának is több cége van.

2019. ápr. 8. 17:38
 26/47 A kérdező kommentje:
átlagos életszínvonalon élni*
2019. ápr. 8. 17:40
 27/47 anonim ***** válasza:

És miért baj ha szerencséjük van ?

Legyél te is szép és akkor majd lehet ilyen férjed

.

2019. ápr. 8. 17:41
 28/47 A kérdező kommentje:
Diplomám van, több nyelven beszélek, van egy 8 éves német autóm, munkám és egy átlagos havi fizetésem.
2019. ápr. 8. 17:43
 29/47 anonim ***** válasza:
47%
Látod nem ér semmit se a diploma és nyelvtudás :)
2019. ápr. 8. 17:47
 30/47 A kérdező kommentje:

Hidd el a mai világban a szépség relatív. Nem a XIX. századot éljük amikor még Erzsébet császárné is álmodozott a szép fogsorról a zavaros és csúnya fogai miatt, mert elérhetetlen volt számára az akkori technika hiányosságai miatt.

Kozmetikus vagyok, ismerem a szépségipart.

Ma csak a nagyon rondából nem lehet csinosat csinálni. Vannak született szépségek akiknek nagyon jó az arcberendezésük vagy alakuk, de igazából a lehetetlen ma már nem létezik. Olyan profi gépek, kezelések, sminktermékek, technikák léteznek amelyek hatalmas eredményt képesek elérni. A plasztikai sebészet is elérhető a mai világban.

Szerencse kell nem szépség.

2019. ápr. 8. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!