Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? A mai fiatalság hatalmas része fogyatékosnak számít eszerint.
Tudom, mindenfélét megállapítanak manapság a "brit tudósok" és társaik, de mivel ez itt a GYK-n állandóan felmerülő probléma, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ez valami szokasos faces vadbaromsag.
Amugy lehet Benny valami.
Nézd meg a szexpiaci érték skálát:
Hol számít már fogyatékosnak az a fiatal férfi aki nem tud szexpartnert találni, amikor alig van szexpiaci értéke?
Ennyi erővel az a sok 40-es elvált nő is fogyatékos, aki nem kell a koruk beli pasiknak, mert azok a pasik a fiatalabb nők után futnak.
Èn személy szerint poénosan fogom fel, semmi tudományos háttere nincs szerintem annak,ami ilyen oldalakon jelenik meg.
Viszont tényleg azt érzem, (nem csak személyes tapasztalás) hogy nehéz, túlbonyolított, teljesen kifordult az egész társkeresés. Nem az egy éjszakás kalandok, hanem a valódi párkapcsolat kialakítása. És szerintem magunknak tesszük ilyenné, saját magunk ellenségei vagyunk.
Es mi van azokkal pl velem...aki azert nem keres szexkapcsolatot mert NEM AKAR SZEXKAPCSOLATOT.
Akkor en most fogyatekos vagyok? Gozom sincs, hogy milyen szexkapcsolatot keresni, mert sose arra mentem, vannak erzelmek, es vannak dolgok amiket nem adok alabb, ilyen a minoseg, nalam a minoseg az erzelmek es a testi vonzalom kozos fuzioja/elegye, ha az meg van, onnan mar minosegi a kapcsolat nekem es onnantol szamitom a minosegi szexet is. Nem pedig onnan, hogy most talalok-e szexpartnert vagy sem. Vagy, hogy van egy lany es aztabetyaaaar....de jo segge van, de melle van, de megba**am. Persze vannak ilyenek is, es ra is hajthatnek habakarnek, de nem akarok, mert tudom, hogy csak egy ba**as lenne, nem szeretkezes, nem szex. Parkapcsolatban is lehet ba**ni, durvan kemenyen, lehet szeretkezni erzelmesen stb.
Szerintem a kerdesben linkelt kep, a rajta levo utopisztikus, apokaliptikus allitassal....hibas.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!