Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet párom, ha egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet párom, ha egyáltalán nem felelek meg a mostani nő ideálnak?

Figyelt kérdés

A mostani nő/lány ideál alatt erre gondolok:

-vékony, legfeljebb a fenekén lehet zsír, keskeny csípő

-gyönyörű szinte tökéletes arc, enyhén telt ajkak, cicaszemek

-C kosaras mellméret

-smink

-kirívó (vagy mellet vagy feneket) villantó öltözködés

-extrovertált személyiség

2019. ápr. 6. 20:59
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
10%

Akkor kamu.

Egy csaj se rinyál azon hogy hogy néz ki, mert tudja hogy bármikor 1000 pasiból tud választani. Persze tudom hogy az nem azt jelenti hogy megtalálja az igazit de kb 100x könnyebb dolga van. Azon kivül kb 20% a leirt " tökéletes" alkatú lány. A többiek egyszerű ápolt csinos lányok.

2019. ápr. 7. 00:01
 42/45 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy amit te valóságnak titulálsz, ami ugyenem sz internet, ott nincs hazugsás. Ott van igazán csak az. Sokan képesek a csillagokat is lehatudni egy d..ásért.

Hasonló a hasonlót vonzza. Zsák a foltját mindig megtalálja. Örök szabály.

Én neten, egy közösségi oldalon, ismertem meg páromat, 6 éve együtt vagyunk.

Nem tetszik a külsőd? Akkor változtass rajta. Mi gátol abban, hogy lefogyj?

Csak úgy halkan megjegyzem, hogy hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.

A tanulás meg nem kifogás. Én a páromat szigorlat előtt egy héttel ismertem meg, és utolsó éves voltam a fősulin.

Ha a külsőddel nincs is gond, de belülről biztos annál több van. Biztos életunt, búvalb..szott vagy, semmi életvidám mosoly, semmi pozitivizmus.

És még te csodálkozol, hogy nem találsz magadnak párt!

Kifogás kifogás hátán.

2019. ápr. 7. 06:26
 43/45 anonim ***** válasza:
43%os, ha tudnád mi munka van amögött, amit te egyszerű ápolt csinosságnak nevezel... :D de persze, ha valakinek nincs szilikon melle meg felfújt szája, az már örüljön ennek is. Amúgy hogyne, könnyen talál pasit, akinek jó lesz egy menetre, mert a luk az luk, de szerintem a kérdésben nem erről van szó,hanem a normális párkapcsolatról.
2019. ápr. 7. 09:29
 44/45 anonim ***** válasza:

#43 normális kapcsolat alapja amiről a kérdés szól?

😂😂😂 ezen csak röhögni tudok...

Jelöld be nekem légyszi hogy a felsorolt dolgok közül melyik a normális kapcsolat alapja és melyik a szexuális célzás:

-vékony, legfeljebb a fenekén lehet zsír, keskeny csípő

-gyönyörű szinte tökéletes arc, enyhén telt ajkak, cicaszemek

-C kosaras mellméret

-smink

-kirívó (vagy mellet vagy feneket) villantó öltözködés

-extrovertált személyiség

Továbbá nem akarlak megbántani, nem tudom neked mennyi munka normálisan kinézni, nekem az ápoltság és a csinosság nem azt jelenti hogy valakinek 2-3 óra készülés egy fürdés, hajbeszáritás,alap smink,(amit pl nem is kötelező) és egy ruha kiválasztása. És ezt minden reggel.Mert öszintén sajnalom azokat a lányokat akik azt hiszik hogy attól szépek hogy mindent feljavitanak magukon.

A természetes szépség mindig megmarad, a műviesség pedig csak látszat.

aztán lehet hogy én nagyon igénytelen vagyok...

2019. ápr. 7. 12:30
 45/45 anonim ***** válasza:
Akkor örülj neki, ha nem nagy munka normálisan kinézned, biztos jó a genetikad. Azért sorolt fel külső tulajdonságokat, mivel ezek az elvarasok manapság. Szépíteni lehet a dolgokat, de attól még ez van.
2019. ápr. 7. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!