Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet párom, ha egyáltalán nem felelek meg a mostani nő ideálnak?
A mostani nő/lány ideál alatt erre gondolok:
-vékony, legfeljebb a fenekén lehet zsír, keskeny csípő
-gyönyörű szinte tökéletes arc, enyhén telt ajkak, cicaszemek
-C kosaras mellméret
-smink
-kirívó (vagy mellet vagy feneket) villantó öltözködés
-extrovertált személyiség
#28: Ki mondta, hogy most kéne? :D Holnap és holnapután is lesz nap. Ez a "most nem fogok lemenni" egy szimpla hárítás. Te is tudod, hogy nem arra gondolt senki, hogy most indulj. Szimplán nem akarod megcsinálni, mert te is tisztában vagy, hogy bukik az egész kérdésedben lévő állítás a listádról.
Éééés tádám, jelenleg nem ismerkedsz. Hát, így elég nehéz lesz valóban tárat találnod és látod, nem a listád miatt, hanem azért, mert esélyt sem adsz a dolognak...
A neten csak hülyék találtak be? De betaláltak. Akartak veled ismerkedni. Ezzel is bukott a kérdésben leírt állatásod. (Mondjuk, az alapján, hogy szerinted a bulik 99%-ban az alkoholról és drogokról szólnak, továbbá ilyen irreális listával írsz ki egy kérdést, simán összejöhettél volna bármelyik próbálkozóval. Passzoltatok volna! :D)
#31: Hány éves vagy? A korod alapján belőheted, hogy mennyire általános az olyan kettős mércén alapuló szexista előítélet, mint amit írtál.
A legtöbb 20 feletti női ismerősöm pont ugyanúgy nyáladzik, amint meglát egy szépfiút, mint a férfiak. Egy csomó 20 feletti női ismerősöm panaszkodik, hogy nem talál megfelelő párt, mert nem olyan srácok próbálkoznak náluk, akik a filmvászonról léptek le. A szürke 50 árnyalatának nézettségét szerinted többségében kik hozták? Elárulom: A 20 felettiek.
És szerinted eddig nem láttam szerelmes párokat? Teljesen értelmetlen ez a " menj le az utcára és nézd meg..."
Eddig 2 buliban voltam. Hát, bocsi , de nekem ez a tapasztalatom.
#34: Ha láttál szerelmes párokat, akkor láthattad, hogy túlsúlyos, vékony ajkú, kis és nagy mellű, sminkmentes, introvertált lányok is voltak pasikkal. Akkor miről beszélünk? Áruld már el.
#35: Hol szidtam a nőket? Sehol.
Ha szerinted a kérdezővel minden rendben van, amikor ennyire csőlátású és ennyire észre sem veszi, hogy mi vele a gond, akkor miért nem írtok egymásnak és panaszkodtok privátban?
Én vagyok a megmondóember? Nőjünk már ki abból, hogy ezt ráhúzzuk mindenkire, aki nem ért velünk egyet. A kérdező képtelen volt egy normális érvet felhozni az állítása mellett, de több válaszoló, többféleképp megcáfolta. Rajtam kívül már mind abbahagyta a válaszolást és lapozott, mert látták, hogy menthetetlen a helyzet. A kérdező eldöntötte, hogy mit gondol és a kérdés teljesen feleslegesen lett kiírva. NŐK is leírták, hogy ők nem ilyenek és van párjuk.
Szerintem fogjátok meg egymás kezét és keseregjetek egy kicsit. Higgyétek el, mindenki jól jár. Ti találtok végre olyan embert, aki kutyaként bólogat mindenre, a férfiakat meg megkímélitek magatoktól. Én meg addig megbeszélem a holnapi randit azzal a lánnyal, akivel már egy ideje kavarok és nagyjából 160 centi, 80 kiló, visszafogottan öltözködő és nem sminkelő. A melle mondjuk tényleg nagy.
További jó kesergést! :D
#37: Hol is szóltam le? Nyugi, mutattam már pár itteni hozzászólást. Nagyokat röhögött a hozzád hasonló válaszolókon.
A kesergés és az érvelés valóban 2 különböző dolog. Nekiállhatnál érvelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!