Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet párom, ha egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet párom, ha egyáltalán nem felelek meg a mostani nő ideálnak?

Figyelt kérdés

A mostani nő/lány ideál alatt erre gondolok:

-vékony, legfeljebb a fenekén lehet zsír, keskeny csípő

-gyönyörű szinte tökéletes arc, enyhén telt ajkak, cicaszemek

-C kosaras mellméret

-smink

-kirívó (vagy mellet vagy feneket) villantó öltözködés

-extrovertált személyiség

2019. ápr. 6. 20:59
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
52%

"hanem azt, hogy ez a mostani nő ideál. Amit a média, a divat, a társadalom diktál."

Akkor élj ebben a "mostani" agymosott világban. Remélem azért 5 év múlva felébredsz és rájössz, hogy mekkora h..lyeségben éltél.

Egyébként te milyen vagy?

2019. ápr. 6. 21:21
 12/45 anonim válasza:
69%
8. Na ebbol latszik, hogy mennyira magasan van mar a merce a ferfiaknal. A legtobb fiatal lany nagyon szep, te pedig atlagosnak hiszed oket.
2019. ápr. 6. 21:21
 13/45 anonim ***** válasza:
Lehet párod, pl nekem pont a te általad felvázolt "ideál" nem jön be. Én szeretem, ha egy lány combosabb, körte alakkal, mell mérete nem számít, csak legyen feszes. Kislányos arc, nőies mozgás és viselkedés. Inkább legyen önbizalmad 10-20 kiló felesleggel, mint hogy egy féltékenykedő insta lány legyél.
2019. ápr. 6. 21:22
 14/45 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló vagyok. Szerintem jól látod a helyzetet és ez egy reális probléma, amit írsz. Amúgy járok én is külföldön és valóban, sokkal több átlagos vagy csúnya nőt látok, mint itthon, ennek ellenére nem olyan szomorúak, rosszkedvűek, mint nálunk. Nyilván a média ott is nyomatja ezt a nő ideált, de nem lett ennyire elvaras egy átlagembertől meg a kirívó, szinte ribis öltözködés se annyira jellemző.
2019. ápr. 6. 21:22
 15/45 anonim ***** válasza:
#12: Ha a legtöbb szép, akkor mitől lesz átlagos az átlagos? :D
2019. ápr. 6. 21:25
 16/45 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Szerintem a férfiak jelentős többsége nem néz semmilyen divatszennyet, se bulvárt így a divat kérdés nem releváns.

Ha van ízlésed tudsz jól öltözködni bármilyen divatcikk nélkül is sőt, akkor még egyszerűbb:) Attól hogy valami trendi még nem feltétlenül néz ki jól.

Amúgy meg mindenkinek más jön be küllemre, így nem kizárt hogy te is bejössz valakinek.

2019. ápr. 6. 21:25
 17/45 anonim ***** válasza:

12-esnek:

8-as vagyok, és lány.

A legtöbb fiatal lány átlagos. Ha a legtöbb nagyon szép lenne, akkor is "átlagos" lenne, mert akkor ami most nagyon szépnek számít, az lenne az átlag.

De az átlagost a kérdező listájára reagálva értettem leginkább.

Én is átlagos vagyok, pedig fiatal lány vagyok szintén.

Ha szétnézek nálunk, 10-ből 2 olyan van, aki után megfordulok nő létemre. Lehet, én vagyok kritikus.

2019. ápr. 6. 21:27
 18/45 A kérdező kommentje:

Te is most 2019-ben élsz, ugyhogy te is ebben a világban élsz. A közös pont, hogy egyikünknek se tetszik.

Megpróbálom a lehető legszubjektívan le írni magam.

- barna hajam és szemem van

- kreol bőr

- +10 kiló

- normális/átlagos arc, szemüveg

- nem szoktam kitenni semmimet, igyekszem szerényen öltözködni

- nem sminkelem magam

- introvertált személyiség

2019. ápr. 6. 21:29
 19/45 anonim ***** válasza:
#18: A leírásod alapján a férfiak többségének simán bejöhetsz. Ha kiraksz egy képet, pár perc alatt megszórnak priváttal. Akkor miről beszélünk?
2019. ápr. 6. 21:30
 20/45 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére a valóságban senki sem szeretne tőlem semmit, sőt...
2019. ápr. 6. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!