Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet párom, ha egyáltalán nem felelek meg a mostani nő ideálnak?
A mostani nő/lány ideál alatt erre gondolok:
-vékony, legfeljebb a fenekén lehet zsír, keskeny csípő
-gyönyörű szinte tökéletes arc, enyhén telt ajkak, cicaszemek
-C kosaras mellméret
-smink
-kirívó (vagy mellet vagy feneket) villantó öltözködés
-extrovertált személyiség
"hanem azt, hogy ez a mostani nő ideál. Amit a média, a divat, a társadalom diktál."
Akkor élj ebben a "mostani" agymosott világban. Remélem azért 5 év múlva felébredsz és rájössz, hogy mekkora h..lyeségben éltél.
Egyébként te milyen vagy?
Őszintén?
Szerintem a férfiak jelentős többsége nem néz semmilyen divatszennyet, se bulvárt így a divat kérdés nem releváns.
Ha van ízlésed tudsz jól öltözködni bármilyen divatcikk nélkül is sőt, akkor még egyszerűbb:) Attól hogy valami trendi még nem feltétlenül néz ki jól.
Amúgy meg mindenkinek más jön be küllemre, így nem kizárt hogy te is bejössz valakinek.
12-esnek:
8-as vagyok, és lány.
A legtöbb fiatal lány átlagos. Ha a legtöbb nagyon szép lenne, akkor is "átlagos" lenne, mert akkor ami most nagyon szépnek számít, az lenne az átlag.
De az átlagost a kérdező listájára reagálva értettem leginkább.
Én is átlagos vagyok, pedig fiatal lány vagyok szintén.
Ha szétnézek nálunk, 10-ből 2 olyan van, aki után megfordulok nő létemre. Lehet, én vagyok kritikus.
Te is most 2019-ben élsz, ugyhogy te is ebben a világban élsz. A közös pont, hogy egyikünknek se tetszik.
Megpróbálom a lehető legszubjektívan le írni magam.
- barna hajam és szemem van
- kreol bőr
- +10 kiló
- normális/átlagos arc, szemüveg
- nem szoktam kitenni semmimet, igyekszem szerényen öltözködni
- nem sminkelem magam
- introvertált személyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!