Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet párom, ha egyáltalán nem felelek meg a mostani nő ideálnak?
A mostani nő/lány ideál alatt erre gondolok:
-vékony, legfeljebb a fenekén lehet zsír, keskeny csípő
-gyönyörű szinte tökéletes arc, enyhén telt ajkak, cicaszemek
-C kosaras mellméret
-smink
-kirívó (vagy mellet vagy feneket) villantó öltözködés
-extrovertált személyiség
Érdekes ez az oldal amugy.
Ha kikerül ide egy lány képe, mindenki mondja, átlagos.
Ha valaki leírja, a legtöbb fiatal lány átlagos, lehurrognak.
Tessék, pár kép, akiket itt átlagosnak tituláltak 20-ból 18-an:
Aki szerint ez az átlag, az valami párhuzamos valóságban él.
Sétálj pár kört az utcán, aztán számold, hány hasonló kaliberű lány jön szembe.
Ha ez az átlag, 20-ból legalább 17 hasonló kell legyen.
Én is introvertált vagyok, nagyon visszafogottan öltözök, mégis forognak utánam az utcán.
Valami mással lesz a gond nálad ezek szerint...
#20: Miért, ez az oldal nem a valóság? Adsz egyáltalán esélyt arra, hogy kezdeményezzenek nálad? Eljársz valahova? Tinderezel? Bármi?
#21: Ha láthatóan netről szedett képeket raknak ki, arra a többség azt írja, hogy átlagos. A nők azért, mert irigyek, a férfiak azért, mert elérhetetlenek. Ha egy tényleg átlagos lány egy láthatóan homemade képet rak ki, még átlag alattiként is ráindul egy csomó pasi és gyönyörűnek fogja tartani.
Amúgy örülök, hogy nem csak nekem tűnnek fel az itteni furcsaságok! :D Szerintem ez a 3 lány gyönyörű.
#24: Ez így van. Ettől függetlenül még mindig nem akarsz kimenni az utcára megnézni a párokat. Ettől függetlenül még mindig nem válaszoltál arra, hogy egyáltalán hol és hogy ismerkedsz.
A helyzet az, hogy vagy egy unatkozó troll vagy, vagy komoly önértékelési problémáid vannak és tök mindegy, hogy mit írunk, úgysem fogsz vele foglalkozni, mert te már eldöntötted, hogy mi a helyzet. Na, ilyen csőlátással valóban nehéz lesz ismerkedned, a fenti listától függetlenül.
Akkor most én leírom egy leány ismerősöm a te leírásod alapján
Jó formában van (nem túl edzett, de nem is plötyi)
Közepesen hosszú kb lapocka felső részéig érő haj, világosbarna
Zöldes szem
Általában ingben/blúzban van
Ő pedig nem introvertált, de inkább húz afelé mintsem extrovertált legyen:)
Illetve kb semmi sminket nem használ
Ezek mellett mégis elég jó csajnak tartják sőt
Bocsi, de 21:58-kor nem fogok lemenni az utcára szerelmes párokat nézegetni. :)
Jelenleg nem ismerkedek mivel lefoglal a tanulás. Régebben próbálkoztam interneten, de nem igazán jött be mivel csak a hülyék találtak meg. Bulikba pedig nem szeretnék menni, mert 99%-ban a piáról meg drogról szólnak.
Na akkor leirom milyen vagyok meg azt is, hogy a páromat pont ez igy összességében fogta meg (persze a belsővel együtt de nyilván előbb egy fotót látott csak)
- +15 kg (nem enged fogyni), mert a + ellenére abszolút arányos vagyok
- mondjuk arcra szépet mond, en máshogy látom magam :-D
- intro vagyok
- soha nem öltözöm kihívóan (ezt kifejezetten szereti)
- soha nem kacérkodom flörtölök másokkal
- nem sminkelek (ő pl csak a természeteset szereti)
- nincs keskeny csipőm
Amúgy már megfigyeltem hogy a ffiaknak teljesen más nők jönnek be mint amit mi hiszünk nők hogy nekik bejön.
A páromnak pl az amit leírtál kapásból kuka (a kirívóság + smink miatt főleg)
Szóval tényleg nem a külsőddel van gond hanem a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!