Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem felelek meg senkinek?
"Mindig az van hogy beszelgetek egy fiuval rohogunk elvagyunk talalkozunk kb 2szer es akkor lekoptat"
Írtad, hogy nagyon ragaszkodó vagy, lehet ettől megijednek és azért távolodnak el.
Ez ilyen dolog, nem találod meg aki jó lenne hozzád. Én se találtam még senkit, aki elfogadna, pasi vagyok 30+.
Én is ragaszkodó típus lennék, nem tárgyként tekintenék egy lányra aki bejön, hanem akivel harmonikusan, szeretetben lehet élni.De a külsőm miatt még nem tudtam kimutatni milyen szerető vagyok.
Mi kell a pasiknak? Hát a legtöbbnek szép nő kell, jó csaj, de másoknak inkább emberileg legyen jó fej, mint külsőre.
Akit elijesztesz azzal h szeretnel csak vele meg hasonlokkal az miatt ne bankodj, en pl egy ilyen csajt szeretnek, akiben bizhatok h nem kur felre, csak en vagyok neki mint ferfi, es tenyleg jol erzem magam, szal igy elsore felkeltetted az erdeklodesemet. :)
Nem lehet h csak meg akart dugni es vagy megvoltal neki vagy nem erezte h megleszel es hagyott inkabb??
Csak külsőségeket adtál meg magadról
21 éves vagy, 170cm és 70kg. 3 bájton leírtad magad :D Ezért azt gondolom, hogy picit felszínesnek tűnsz.
Ahogyan írsz, az zavaró. Nem tudom, hogy csak neten vagy ilyen, de ha találkozgatsz valakivel, akkor gondolom neten is beszélgettek. Használj mondatjeleket és egyéb speciális karaktereket (nem a szmájlikra gondolok elsősorban) a szövegeidben, mert ez segíti az értelmezést. Az sem ártana, ha nem csak az ASCII kódtáblázat betűit használnád, hanem Unicode karaktereket is. Például á, é, ű betűk és társaik. A mondataidat tagold értelemszerűen. Nem kell nyelvészzseninek lenned. Csak ne írj túl hosszú mondatokat, inkább bontsd ketté. Ne legyenek helyesírási hibáid lehetőleg, vagy ha csak kevés van, az is jó.
Valószínüleg felszínes srácok találtak meg. Írtad, hogy jókat röhögtök egy fiúval, aztán lekoptat. Bár fontos, hogy jól érezd magad, de nem biztos, hogy azzal lehetsz boldog, aki csak hülyéskedik neked. Lehet nem csak azt kéne nézned egy pasiban, hogy mennyire jól néz ki és mennyire öltözik az éppen aktuális divatnak megfelelően.
25F
Ok, akkor ez nem igaz, amit mondtam.
Azt is megértettem, hogy nem itt szeretnéd megtalálni a párod. Hát én nem is próbáltam veled ismerkedni, úgyhogy ezt nem tudom miért mondtad :)
Értem, hogy nem a külsőre mész, csak a leírásodból nem ez jött le :)
Én vagyok a buta, elnézésedet kérem
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!