Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem felelek meg senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem felelek meg senkinek?

Figyelt kérdés
Hello mindenki. 21eves vagyok es aki nekem tetszene es megfelelne mer nez ki valahogy mindig leszar vagy nem ir tobbet es igy veget er minden kapcsolat vele. Szerintem tul ragazkodo vagyok soha nem volt meg komoly kapcsolatom es mar szeretnek de sose jon ossze 1volt 5 honapig tartott de mas lanyer elhagyott.. Mi kell a fiuknak? Orulnek ha fiu id valaszolna es nornalis kerdest szerintem kulsom nem gaz 170cm vagyok 70kilo tudom nem a legsovanyabb de dolgozok az ugyon nem varok sokat egy fiutol nezzen ki valahogy legyen vicced beszelgetni lehessen vele nem erdekel mennyit keres vagy hogy milyen autoja van vagy ilyesmi az a lenyeg szeressen ne csaljon meg es ha szuksegem van ra akkor legyen ott.. Mindig az van hogy beszelgetek egy fiuval rohogunk elvagyunk talalkozunk kb 2szer es akkor lekoptat nem tudom mi lehet a gond szerintem nem vagyok unalmas meg kisugarzasom is jo azt mondjak nemtudom mit tegyek az a baj hogy nem vagyok kocsog aki csak szivatja a ferfiakat? Mer en mindig normaliyan valaszolok aki erdekel szoval nemtudom sok csalodasom volt ed msr tanacstalan vagyok segitsetek
2016. jan. 23. 16:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Minden lány azt mondja, hogy nem külsőre megy, de valahogy mégis csak a jóképű pasikat veszitek észre :)
2016. jan. 23. 17:54
 12/18 A kérdező kommentje:
25F nem neked írtam. De elnézést Hogy nem írok ékezetet meg hasonlokat de így egyszerübb nekem senki se analfa béta hogy ne étse. De pontot is használok a kedvedért :) és meg smyleit is. :) ismernél tudnád hogy a külsőségek se érdekelnek... Itt valaki feltesz egy kérdést vagy leírja a gondját attól még nem úgy kell megítélni, de leirom hogy te meg egy nagyképű ember lehetsz. Ki ha nem én de nem ismerlek ez jött le tudod ;)
2016. jan. 23. 18:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Jaj ti ártatlan fiúk... Ti is a csúnya nőkre néztek ugye?? :( ne keljen már sírnom... Mi lányok arra megyünk kivel hogy érezzük magunk.. Akivel nem lesza rjuk akivel nagyon jól érdekel minket. Lehetsz te a világ legcsunyább palija ha érdekes vagy és magabiztos ami számomra fontos és legyen már férfi ne diszb*zi akkor lesz baratnőd
2016. jan. 23. 18:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Az előbb írtad, hogy nem ismerkedsz gyakorin. Én továbbra sem akarok ismerkedni. De miért mondogatod, hogy ha ismernélek akkor mit gondolnék? Nem ismerlek, épp erről van szó és ez így is marad. Nyugi, én sem akarok ismerkedni, ahogy Te sem.

Nagyképű ember vagyok, mivel a magadról való jellemzésed kimerült 3 számban és ennyi infó alapján következtetnem kellett valamire, ami a problémád forrása lehet? Bocsánatodat kérem. Buta vagyok és nagyképű egyszerre. Még szerencse, hogy nem akarok ismerkedni, mert akkor aztán tényleg nagy bajok lennének

2016. jan. 23. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy ott találod meg a párod ahol szeretnéd.

Legtöbbször a szerelembe csak belebotlik az ember,ez nem úgy működik,hogy napi két órában várod a szerelmet egy adott helyen és ha valamikor máskor kopogtat akkor zárva talál minden ajtót.Így soha nem leszel szerelmes,másképp kellene hozzáállni.

2016. jan. 23. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenél. De te nem ismerkedsz itt. Úgyhogy ennyi!
2016. jan. 23. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Megkérdezted már, akik lekoptattak, hogy mi az oka? Mert mi találgatni tudunk, ők tudják megmondani neked a tutit.

Nekem is az írásod zavaró, szerintem igénytelen, ha valaki nem fogalmaz rendesen. De nem tudom, a való életben milyen lehetsz. És nem mondtál el semmit magadról, így tippelni is nehéz.

2016. jan. 24. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:

"Mi lányok arra megyünk kivel hogy érezzük magunk.. Akivel nem lesza rjuk akivel nagyon jól érdekel minket. Lehetsz te a világ legcsunyább palija ha érdekes vagy és magabiztos ami számomra fontos és legyen már férfi ne diszb*zi akkor lesz baratnőd"

Le ne szakadjon a plafon :) Egyetlen dolog fontos neked: hogy tökéletesen nézzen ki a pasi. Ha nem így lenne, már régen lenne egy normális kapcsolatod.

2016. jan. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!