Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem felelek meg senkinek?
Az előbb írtad, hogy nem ismerkedsz gyakorin. Én továbbra sem akarok ismerkedni. De miért mondogatod, hogy ha ismernélek akkor mit gondolnék? Nem ismerlek, épp erről van szó és ez így is marad. Nyugi, én sem akarok ismerkedni, ahogy Te sem.
Nagyképű ember vagyok, mivel a magadról való jellemzésed kimerült 3 számban és ennyi infó alapján következtetnem kellett valamire, ami a problémád forrása lehet? Bocsánatodat kérem. Buta vagyok és nagyképű egyszerre. Még szerencse, hogy nem akarok ismerkedni, mert akkor aztán tényleg nagy bajok lennének
Nem biztos,hogy ott találod meg a párod ahol szeretnéd.
Legtöbbször a szerelembe csak belebotlik az ember,ez nem úgy működik,hogy napi két órában várod a szerelmet egy adott helyen és ha valamikor máskor kopogtat akkor zárva talál minden ajtót.Így soha nem leszel szerelmes,másképp kellene hozzáállni.
Megkérdezted már, akik lekoptattak, hogy mi az oka? Mert mi találgatni tudunk, ők tudják megmondani neked a tutit.
Nekem is az írásod zavaró, szerintem igénytelen, ha valaki nem fogalmaz rendesen. De nem tudom, a való életben milyen lehetsz. És nem mondtál el semmit magadról, így tippelni is nehéz.
"Mi lányok arra megyünk kivel hogy érezzük magunk.. Akivel nem lesza rjuk akivel nagyon jól érdekel minket. Lehetsz te a világ legcsunyább palija ha érdekes vagy és magabiztos ami számomra fontos és legyen már férfi ne diszb*zi akkor lesz baratnőd"
Le ne szakadjon a plafon :) Egyetlen dolog fontos neked: hogy tökéletesen nézzen ki a pasi. Ha nem így lenne, már régen lenne egy normális kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!