Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem felelek meg senkinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves lány vagyok. Világéletemben azt hallottam mindenkitől, hogy milyen rosszul nézek ki, a fiúk sosem tekintettek rám lányként, nem is gondoltam, hogy valaha lesz valakim. Fél éve végre valaki észrevett ő is pont olyan volt mint én, ő sem kellett előttem senkinek, pedig nagyon sokat próbálkozott. Másfél hónappal azután, hogy összejöttünk, közölte, hogy nem felelek meg az igényinek sem külsőleg, sem belsőleg, és csak azért jött össze velem, mert azt hitte meg tud változtatni, és belém tud szeretni, de akárhogy próbálkozott, nem sikerült. Pedig nem traktáltam azzal, hogy nem fogadom el magam, mert mellette nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak rólam. Én elfogadtam őt úgy, ahogy volt, és nem is akartam megváltoztatni, nem kezdtem el hisztizni semmiért, pedig csinált olyan dolgokat., amiért megtehettem volna. Ha még neki se kellek, mégis kinek fogok kelleni valaha is?2009. máj. 29. 12:24
1/3 anonim válasza:
én változtatnék magamon a helyedbe.menj el fodrászhoz,kozmetikushoz,használj egy kis sminket,vegyél új ruhákat stb..legyél magabiztosabb,és ez kihat a kisugárzásodra,ami sokat javíthat rajtad.
2/3 anonim válasza:
Hé nehogy depressziós legyél egy ilyen idióta miatt!!!!!Tudom,hogy közhely de hidd el igen is meg fogod találni azt aki hozzád illik!
Ha sokan mondták már,hogy rosszul nézel ki miért nem változtatsz rajta persze amennyire a anyagiak engedik.Ha hosszú a hajad vágasd le lehet úgy jobba áll,Ha szemüveges vagy cseréld le kontaklencsére.Teljesen más fazonú ruhákat vegyél mint eddig.Végy egy 180fokos fordulatot és akkor másképp néznek majd rád.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is változtass magadon,hogy ha belenézel a tükörbe elégedett legyél a külsőddel,ez magabiztossá tesz.Ne gyere össze az első olyan fiúval aki akar tőled valamit,főleg ha nem is tettszik!Legyen tartásod,tedd feljebb a lécet,mert lehet szembejön veled álmaid férfija és azért nem jön öszze mert egy szerencsétlennel múlatod az időd.Járj társaságba,érezd jól magad és meglátod a te életedbe is beköszönt a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!