Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ronda vagyok? Miért nem kellek senkinek sem? 21/f
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 15:21
2/28 MákosLajos válasza:
hát öcsém téged az eszedért nemfognak szeretni :D
4/28 anonim válasza:
Szerintem te nem ronda vagy, hanem önértékelési zavarod van. Az első, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy és inkább az önbizalmadat építsd, ahelyett, hogy a (vélt) rondaságodon sírsz.
25 N
6/28 A kérdező kommentje:
Hát pedig nagyon arra utal minden, hogy külsőre nagyon nem vagyok oké a csajoknak.
Akár neten, akár élőben próbálkozom, senki sem érdeklődik úgy viszont irántam, mint én iránta. :(
2011. aug. 24. 15:29
7/28 A kérdező kommentje:
mindenki előtt nem rakok képet, hogy aztán feltegyéteka napiszar meg egyéb oldalra, de priviben lehet róla szó
2011. aug. 24. 15:30
8/28 BlackSword válasza:
Na ez az... Dobj egy képet magadról, és mi majd kikupálunk...
9/28 BlackSword válasza:
Azt ha felkerülsz??? Lehet így találod meg álmaid nőjét... Másrészt ha egy normális képet raksz fel, kevés az esélye, hogy felkerülsz... Vagy ha küldesz valakinek, honnan tudod, hogy nem kerül-e fel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!