Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ronda vagyok? Miért nem kellek senkinek sem? 21/f
Amilyen a magadról alkotott véleményed olyan amit mások felé sugárzol. Ha folyton boldog vagy vidám, és nem törődsz mások véleményével akkor ilyennek is látnak. Az is lehet magasok az elvárásaid, nem azt mondom hogy elégedj meg valakivel aki nem tetszik, de ha azt akarod a lányok kompromisszumot kössenek miattad akkor neked is kell feléjük.
De végül a leges legfontosabb hogy ha nem is találkozol nőkkel akkor mit vársz? Hogy majd odajönnek?
És ne azt nézd kikkel járnak, ne másokhoz mérd magad, hanem fogadd el hogy olyan vagy amilyen. Ha alacsony vagy? akkor mi van? Nem te tehetsz róla, és lehet nem fogsz magas lányokkal összejönni, de nagyon sok alacsony lány van. Ami ellen nem tudsz tenni az jól van úgy ahogy van. Ha kék a szemed akkor kék. Ha alacsony vagy akkor alacsony, ha nagy az orrod akkor nagy. Ezeken kár filozofálni is. Nőknek is van akiknek kicsi a mellük vagy túl nagy, lehet az ellen lehet tenni, de kinek kéne mű mell mikor a természetes az igazi legyen az kicsi vagy nagy.
Találd meg amiben jó vagy, és arra koncentrálj, mert abban nem hibázhatsz, abban nem mondhatják azt hogy nem te vagy. Add magadat!
Ha azt mondod magadra hogy ronda vagy az a legnagyobb öngól amit lőhetsz magadnak.
Kép nélkül megmondom mi a Te bajod:
Ha magadat nem veszed komolyan, akkor mégis miért várod el ezt másoktól... Ha magad nem hiszel a sikerben, akkor hogy várod el, hogy sikerüljön valami is az életben...
Én sem vagyok egy magas, kigyúrt állat... Csak tudom mi áll jól nekem... Nem centiken, és grammokon múlik, hanem a tálaláson... A legjobb húst is el tudja rontani egy rossz köret... Mint ahogyan egy jó pasit/nőt is elront az ízléstelenség... Szerintem ezen kellene változtatnod...
Megkaptam a képet!
Semmi baj nincs veled külsőre, mondjuk halkan megjegyzem megborotválkozhatnál. xD
Szia!
Küldenél nekem is képet?
22/N
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
írj priveben és tudok küldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!