Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok mit tegyek, ha nem felelek meg a páromnak?
8 éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk. 28 éves lány vagyok, karcsúnak mondható, hiszen mindennap tornázok. Ápolt vagyok, nem vagyok szőrös, az arcbőröm is tűrhető, kissé zsíros, de nem vészes, a hajam is ápolt, járok fodrászhoz is stb. Körte alakú vagyok, karcsú derék, combok nagyobbak, de tényleg nem kirívó (54 cm a kerülete felül) 165 cm vagyok és 54 kg. A párom folyamatosan azt mondja, hogy nagy a combom és dolgoznom kéne rajta és az alakomon is, a hajam meg lehetne rövidebb. Megjegyzem ő nem annyira jó pasi, de annak hiszi magát, de én sosem szembesítem vele, mert így szeretem és elfogadom. Ő miért nem fogad el? Próbálok a kedvére tenni, sütök-főzök, amit kér, amit szeret és adok is magamra. Munka után még otthon is nagyon sokat dolgozom, így nincs időm még több extrát tenni, hogy jobb legyek.
Köszönöm a válaszokat!
ezekre a sértegetésekre miért úgy reagálsz, hogy próbálsz minél tőbbet a kedvére tenni? :D nem értem.
alapból nem lennék olyannal, aki folyton kritizálja a külsőmet...a tiéden ráadásul valszeg semmi kritizálnivaló nincs, nem hagyod el magad...
nem értem, semennyire nem tiszteled magad, te nő?
Minek vagy vele?
Kifejti, mennyire nem vagy jo no neki, es te, ahelyett, hogy kubaxnad, meg fozol es sutsz ra. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!