Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit javasoltok mit tegyek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok mit tegyek, ha nem felelek meg a páromnak?

Figyelt kérdés

8 éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk. 28 éves lány vagyok, karcsúnak mondható, hiszen mindennap tornázok. Ápolt vagyok, nem vagyok szőrös, az arcbőröm is tűrhető, kissé zsíros, de nem vészes, a hajam is ápolt, járok fodrászhoz is stb. Körte alakú vagyok, karcsú derék, combok nagyobbak, de tényleg nem kirívó (54 cm a kerülete felül) 165 cm vagyok és 54 kg. A párom folyamatosan azt mondja, hogy nagy a combom és dolgoznom kéne rajta és az alakomon is, a hajam meg lehetne rövidebb. Megjegyzem ő nem annyira jó pasi, de annak hiszi magát, de én sosem szembesítem vele, mert így szeretem és elfogadom. Ő miért nem fogad el? Próbálok a kedvére tenni, sütök-főzök, amit kér, amit szeret és adok is magamra. Munka után még otthon is nagyon sokat dolgozom, így nincs időm még több extrát tenni, hogy jobb legyek.

Köszönöm a válaszokat!

2018. jún. 28. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Tróger egy alak lehet már ne is haragudj! Biztos szembesíteném a tényekkel, hogy ő se tökéletes. Oké, hogy nem akarod megbántani de azért kapjon már a fejéhez...
2018. jún. 28. 11:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljeseb elnyom téged. Teljesen jó alakod van, szerintem el van szállva magától. Én ezt nem tűrném el. Nem tisztel téged. Én elhagynám
2018. jún. 28. 11:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
8 év után épp ideje lenne váltanod. Egy olyan pasasra aki szeret is téged.
2018. jún. 28. 11:28
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
" Megjegyzem ő nem annyira jó pasi" és még be is szólogat. Minek vagy vele?
2018. jún. 28. 11:31
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

ezekre a sértegetésekre miért úgy reagálsz, hogy próbálsz minél tőbbet a kedvére tenni? :D nem értem.

alapból nem lennék olyannal, aki folyton kritizálja a külsőmet...a tiéden ráadásul valszeg semmi kritizálnivaló nincs, nem hagyod el magad...

nem értem, semennyire nem tiszteled magad, te nő?

2018. jún. 28. 11:36
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy vele?

Kifejti, mennyire nem vagy jo no neki, es te, ahelyett, hogy kubaxnad, meg fozol es sutsz ra. LOL

2018. jún. 28. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit javaslok? Azt h szbesitsd avval h Osem jo pasi es dogd ki a f...ba!
2018. jún. 28. 11:40
 8/18 anonim ***** válasza:
szembesitsd*
2018. jún. 28. 11:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
lehet pont azért szólogat be, mert a saját komplexusait akarja takargatni
2018. jún. 28. 11:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Lemértem a combom a kedvedért: 73 cm. Három éve vagyok a barátommal, soha egyetlen egy rossz szót nem mondott a testemre. Szomorú, hogy magadban keresed a hibát, mikor a pasid egy gyökér.
2018. jún. 28. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!