Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvőnél a klasszikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvőnél a klasszikus bevonulózene nem tetszik a páromnak. Mit javasoltok helyette?

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 10:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Ó hát bármilyen lehet ami tetszik, a kedvenc számotokat is beteszik. A barátainknak regi zene ment . Bob Marley, nekünk Cure lett volna de elfelejtettük elvinni a kazettát - ezelőtt 10 éve. :) Gondolkozzatok egy szép lassú szerelmes számon ami mindkettőtöknek tetszik. Ha nekem most lenne én a U2 - Beautyful day lenne.
2009. márc. 9. 11:02
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
akár Beatles oh jude, vayg Claydermann, bármi ami nektek tetszik, keressetek a you tube on
2009. márc. 9. 11:07
 3/16 anonim válasza:
96%
Für Elise.
2009. márc. 9. 11:59
 4/16 anonim válasza:
96%
Én pl. a hagyományosra vonultam be, de Bon Jovi Thank you for loving me ment a szülői köszöntésnél, és a The calling wherever will you go-ra jöttünk ki. Nekem nagyon bejött, és másoknak is.
2009. márc. 9. 12:10
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk sem tetszik. Bármi mást mint ezt. Nekem ez volt

Nightwish- forever yours

http://www.youtube.com/watch?v=-u5bpHGUYv0

A másik amin vaciláltam ez volt

http://www.youtube.com/watch?v=MRSNfbDOcrY

2009. márc. 9. 12:28
 6/16 anonim válasza:
95%

http://www.youtube.com/watch?v=nman6BKDLfA

ehhez mit szólsz? persze lassabban...szerintem nagyon szép:)

2009. márc. 9. 12:34
 7/16 anonim válasza:
95%
Szia. Nekünk nyáron volt az esküvőnk, és mivel a párom előtte hónapokig külföldön dolgozott, rám hagyott mindent a szervezéssel kapcsolatban, nem is szólt bele semmibe, egyetlen egy kérése volt, hogy a bevonulózenénk a Keresztapa című film zenéje legyen. Sokan megmosolyogtak minket, de kit érdekel, ha neki ez tetszett! Nekem meg olyan mindegy volt, a sok szervezés, futkozás, meg idegeskedés után csak arra vágytam, hogy legyünk már túl rajt.
2009. márc. 9. 12:44
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

Lehet választani mást, és akár zene nélkül is lehet kérni, a dolog csak pénz kérdése.

Ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb a házasságotok.

2009. márc. 9. 14:05
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk a Bitter Sweet Symphony volt (The Verve)ének nélküli változatban.
2009. márc. 9. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk Balázs Fecótól a 4 évszak szólt.
2009. márc. 9. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!