Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvőre harisnyanadrágot vagy combfixet javasoltok a menyasszonyi ruha alá? Milyen szinűt?
Én inkább harisnyanadrág-fan lennék, de mondták h mosdóban az macerás lehet, meg hát nem szexi, de szerintem úgysem látja senki.
Ha nem esik lesz szabadtéri fotózás is, több órás, nem szeretnék felfázni sem (hiába meleg a ruha azért alul nyitott!).
A combfix-szel még az is a bajom, hogy nekem mindig lecsúszik, ciki lenne ha a bokámon kötne ki a lagziban. :) Mégis mikor mondtam harisnyanadrágot vennék a ruha alá egyesek úgy néztek rám mint valami eretnekre... :P
Szerintetek mi a jó megoldás?
Mindenképpen harisnyanadrág. Feltéve, hogy akarsz nászájszakát. Egy felfázás alaposan tönkreteheti a mézesheteket is.
Azt megsúgom, hogy pisilésnél a harisnyával van a legkisebb gond. A ruha az, ami borzalmas. Keveset igyál majd.
Harisnyakötő csak az egyik lábra kell, nem? Mert akkor a másik meg lecsúszik.
Sajnos a szilikonos, vastag csipkés alatta szilikonos is lecsúszik. Tapasztalat. :(
Kedves gondolat hogy a férjem mit hámozzon le, de szerintem az egész napos buli után már se himezni se hámozni nem fogunk csak lehányjuk magunkról a ruhát és beájulunk az ágyba.
Azért köszi az eddigi válaszokat, látom megoszlanak a vélemények. :)
Lehet vennni olyan "combfixet" , ami olyan,mint egy hosszú zokni, tehát vastagabb,mint a sima harisnya.
Hogy ne csússzon le, vegyél egy harisnyatartót.
Sok Boldogságot!
A harisnyakötő mindkét lábadon megtartja a harisnyát, amire te gondolsz, az a combpánt, abból szokott egy lenni, rendszerint halványkék a "valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék" hagyományból a "valami kék"-et szimbolizálva.
Szerintem nyugodtan vehetsz harisnyanadrágot, a lényeg, hogy kényelmesen és jól érezd magad az esküvődön, s ne azon görcsölve, hogy mikor csúszik le a harisnya vagy felfázol-e a végére...
Nekem télen volt az esküvőm (február), combfix volt rajtam. Nem csúszik le, mert szilikonos, jól tartja magát. Rajtam volt kb délelőtt 11-től hajnal 5-ig, meg se moccant.
Nem fáztam, bőven elég volt a nagy ruha. Az önkormányzatnál meleg volt és az étteremben is, főleg, hogy egész éjjel táncoltam, meg is buggyantam volna harisnyanadrágban.
A fotózás kint volt, kb 2 órát voltunk kint, de ott sem fáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!