Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek sokan ezek alatt a szintek alatt?
Figyelt kérdés
Az ilyen válaszokra/kérdésekre gondolok, ahol olyanokat írnak, "ha egy nő a maga szintje felett próbálkozik" vagy "egy pasinak csak a szintje alatti nők maradnak..."
Hogy kell ezt érteni? Külsőre?
Ha én mondjuk egy szép nő vagyok, de nekem valamiért megtetszik egy mackós alkatú, nem túl szép arcú pasi, mert tegyük fel, az ilyenek az eseteim, akkor még mindig elutasíthat, mert tudomisén, neki a barna kismellű, alacsony nők tetszenek, nem a magas, nagymellű szőkék.
A külső nem kell, hogy összefüggjön az ízléssel.
Vagy ilyenkor a tanultságra, anyagi háttérre gondolnak?
Ha ránézek valakire, nem látom, mennyi pénze van, vagy hol dolgozik, vagy mit végzett.
Akkor honnan tudom, hogy a "szintem"?
2019. ápr. 6. 16:27
11/11 anonim válasza:
Ráadásul az embereknek számtalan tulajdonsága van. Egy apróság is sokat számít, például sárga a foga, büdös a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!