Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek sokan ezek alatt a szintek alatt?
Az ilyen válaszokra/kérdésekre gondolok, ahol olyanokat írnak, "ha egy nő a maga szintje felett próbálkozik" vagy "egy pasinak csak a szintje alatti nők maradnak..."
Hogy kell ezt érteni? Külsőre?
Ha én mondjuk egy szép nő vagyok, de nekem valamiért megtetszik egy mackós alkatú, nem túl szép arcú pasi, mert tegyük fel, az ilyenek az eseteim, akkor még mindig elutasíthat, mert tudomisén, neki a barna kismellű, alacsony nők tetszenek, nem a magas, nagymellű szőkék.
A külső nem kell, hogy összefüggjön az ízléssel.
Vagy ilyenkor a tanultságra, anyagi háttérre gondolnak?
Ha ránézek valakire, nem látom, mennyi pénze van, vagy hol dolgozik, vagy mit végzett.
Akkor honnan tudom, hogy a "szintem"?
Felejtsd el, mert ökörség ez a szintezés. Csak arra való, hogy azzal növeld a saját egód, hogy más embereket lenézel magadhoz képest.
Tehát van egy szinted, azalatt rúgsz, felfelé meg nyalnál, de ha ott is van egy ilyen szintezős, aki azt állapítja meg ugyan úgy rólad, hogy alsóbbrendű vagy, akkor ugye előjön belőled, hogy hát de te csak más vagy, de ettől nem vagy rossz, csak ember, mint a másik. Zárd ezt rövidre, aztán vedd úgy, hogy az előjön belőled rész van.
Ismerd meg, döntsd el tetszik e, aztán ettől függően kezdj vele valamit vagy állj tovább.
32/f
Szerintem nem ökörség, csak sokan rosszul használják, félreértik.
Próbálj meg úgy tekinteni az egészre, mint egyfajta értékelésre, ami a saját nemed többi tagjához képest határoz meg. Viszont a nők és a férfiak helyezését nem lehet egymással összemérni, ráadásul ezek az eredmények nagyrészt szubjektív értékelésből születnek. Igazából ez működik mindenkinél, akkor is, ha ezt sok ember nem mondja ki, és hozzátartozik az is, hogy nem mindenki ugyanazokat a tulajdonságokat tartja vonzónak.
Gondolj pl. egy szaklap telefont tesztjére, ahol 10 modellt hasonlítanak össze. Itt pontozzák a külsőt, az ár/érték arányt, a felhasználóbarátságot, a teljesítményt, üzemidőt, felhasznált anyagok minőségét..., és ezek alapján kap egy általános végső értékelést egy 10-es skálán. Messze nem biztos, hogy a legnagyobb számot kapott modell mindenben a legjobb lesz. Tehát lehet, hogy én nem fogom a 9/10-es modellt választani, mert összességében a 6/10-es modell jobban tetszik. Talán mert azokban a tulajdonságokban, ami nekem jobban számít, ugyanolyan jó, vagy talán jobb is. Ráadásul játszani fog az ár is (ami ebben az esetben a saját általános értékelésem a saját nemem többi tagjához képest).
Magyarul ez sokkal bonyolultabb annál, minthogy minden pasi csak a 10/10-es nőket akarja, vagy minden nő a 10/10-es pasikat.
Olajszint, szervó-, fékolaj.
Esetleg alkohol szint, az fontos, hogy mindig föl legyen töltve. A megfelelő kenés kell a szervezetnek, főleg egy buli elött. :D F
Az a gond, hogy sokan ezt szubjektíve értelmezik.
Ha rajtam múlna, akkor összeírnám objektívan azokat a tényezőket ás faktorokat amik alapján be lehetne lőni, hogy ki milyen szinten áll. Kiadnák egy szintbehatározó kalkulátort, ami objektíven tényezők alapján kiszámolja, hogy ki milyen szinten áll. És miután mindenkinek meg lenne objektív logikai módszerekkel határozva a maga szintje, akkor a rendszer automatikusan vele azonos pontszámot elért párt választana. És így mindenki a vele azonos szintű személlyel jönne össze.
Ha rajtam múlna, egy ilyen társadalmat csinálnák, és minden jobban működne, és mindenki jobban járna. Már most is elkezdtem gyűjteni ezeket a faktorokat és meghatározni, hogy mi mennyi szorzót visz. Ha sikerülne ezt végbevinnem, akkor végre egy új és sokkal jobb világot alkothatnák, ahol minden úgy működik azogyan azt én akarom. Ahol végre megszűnne a párválasztással járó rengeteg kín, teher, stressz és probléma. Egy sokkal fejlettebb jövő jönne el. Már most is ennek a jobb világnak a kialakításán dolgozok.
Ez a szintezés a legnagyobb baromság. Nem azt mondom, van néhány ember, aki egyértelműen szép. De azért ez sem kőbe vésett dolog. Volt olyan, hogy le mertem itt írni, hogy nem tetszik Brad Pitt, erre visszaékrdzetek, hogy úristen, nekem Brad Pitt se elég. És nem voltak képesek megérteni, hogy nekem Brad Pitt nem a 10-es kategóriában van, és esetleg olyat tartok nála szebbnek, akit más csúnyábbnak. Például szerintem ő egy kifejezetten vonzó férfi:
Legalábbis a fiatalkori képein nekem sokkal jobban bejön, mint Brad Pitt, akinek olyan a feje, mintha 2 oldalról megnyomták volna egy üveglappal. De persze el van döntve,hogy Brad Pitt mindenkinek tetszik. Meg Ronaldo. És ha én elmondom, hogy nekem az ilyen kockafejű pasik nem tetszenek, akkor biztos válogatós vagyok, persze fel se merül bennük, hogy nem egy MÉG jóképűbet, hanem egy SZERINTEM jóképűt keresek. Egyszer meg férfiak azon pörögtek, hogy a nőknek csak a jó pasik kellenek. Belinkeltem, hogy nekem például ő tetszik, és felnőtt nő vagyok:
Erre a válasz: ha egy felnőtt nőnek ez a férfi tetszik, aki szerintük meleg (felesége van amúgy, szóval valakinek tuti tetszik, és csinos nő a felesége), szóval akkor az a nő beteg. Ahelyett, hogy örülnének, hogy valaki nem a Schwarzeneggerekre bukik, van egy fix lista, mindenkinek az tetszik szerintük, aki nem, annak beteg az ízlése, mert természetesen a férfiak döntik el, kiknek kell tetszeniük.
Ráadásul a szintekben hinni arrogáns, embereket osztályozni bunkóság. Persze, az oké, ha szerinted valaki szebb, mint a párja, de az, hogy 4-es meg 7-es meg ilyenek, szentem elég lekezelő. Mondanám, hogy mindkét nemtől, de mindig férfiak szájából hallom. Pedig ha valamivel lehet csökkenni a nők szemében, az az, ha egy férfi osztályozza a nőket.
Az ilyen emberek a világtól teljesen elrugaszkodottak. Azért a való életben elég kevés a topmodell és a szénné gyúrt pasi. Teljesen átlagos párok császkálnak az utcán. vannak köztük olyanok is, akiknek egyik fele szerintem szebb a másiknál, de konkrét szintek nincsenek.
Amúgy hírességek közt is sok olyan van, ahol a pár egyik tagja szebb. Szóval még az se jelent semmit, ha valaki tényleg topmodell meg focista meg akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!