Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan öregnek a 25 feletti nőket?
Pontosabban a jelenség miértje érdekel.
Családalapításra még nincs kicsúszva a korból, van jó 10 éve. A többség ilyenkor még csak épp elkezdett dolgozni, vagy az egyetemet csinálja, tehát azt se lehet elmondani, hogy belefásultak a monoton mindennapokba.
Vagy külsőre?
De honnan állapítod meg, hogy elmúlt 25, vagy csak 20?
Én is 25 múltam, de szerintem ha valakinek komoly arccal azt mondanám, 16 vagyok, ránézésre el is hinné.
Mégis, mi van egy 25 feletti nőben, amitől öregnek titulálják?
A hátfájdalmaim alapján simán lehetnék 75 is... :D Nem érdekel ki gondol öregnek csak én ne érezném annak magam néha. :D
Viccet félretéve senki nem gondolja így. A 25 évesek elég nagy részére még csak azt se lehet mondani, hogy felnőtt. Akik jönnek ezekkel az elméletekkel, hogy a 25 éves nők már nem kellenek senkinek mert kiöregedtek azok életükben nem kellettek még egy nőnek sem.
Csak a tinib.a..szók gondolják ezt, akik szerencsére nincsenek többségben. Az ő véleményük meg mit számít?
Egyébként meg nincs baj azzal sem, ha valaki 25, és 25nek is néz ki, nem pedig kiskamasznak, szóval ne legyenek komplexusaid akkor sem, ha már nem tudod azt mondani magadnak, hogy gyerekes az arcod.
A nők fiatalságának van egy fajta ösztönös és megmagyarázhatatlan vonzó ereje, ami úgy kb. 18-25 között van meg, aztán elszáll.
Ez kb. olyan megmagyarázhatatlan, mint a nőknél az, hogy miért csak a tapasztalt pasikra buknak? Úgy értem, ez sem logikus, hiszen mitől lesz vonzóbb valaki attól, hogy előtte még rengeteg nőt megdugott? Ez is ilyen furcsa dolog.
Utolsó, de ezt hogy?
Vonzó, csinos, 23-nak tippeled, majd bevallja, hogy 2 hónapja töltötte a 25-öt, és akkor hirtelen már nem is látod vonzónak?
Ez a 18-25 csak egy átlagszám, nyilván egyénenként csúszhat néhány évet előre és hátra is. Ezért van olyan sok galiba azzal, hogy már egy 14-16 éves csaj is hamvas és kívánatos és érett, mégis sokan paráznak attól, hogy még kiskorú. Pedig a törvény 14-től már engedi a szexet is.
Ugyanúgy a 25 csúszhat előre is egyénenként. Ismerek is rá rengeteg példát. Viszont olyanból is rengeteget ismertem, aki még 20 évesen szuper bombázó volt, 25-re meg úgy elasszonyosodott mint a szar. Már nem is találom vonzónak.
Ez most komoly? Ki tart öregnek egy fiatal nőt?
Ne vicceljetel 45-leszek de még nem készülök a nyugdíjas otthonba...
Azzal meg nem kell foglalkozni,hogy 13-14-éves mellekkel rendelkező agyon festett agyatlan gyereklányok most divatosak ...meg a 16-18-éveseknek 4-5-partnerük volt...
Persze egy bizonyos férfi' réteg csak a fiatal húst keresi,de rajtuk kívül azért van normál értékrendet képviselő rész is.
Persze vannak koravén emberek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!