Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják sokan öregnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják sokan öregnek a 25 feletti nőket?

Figyelt kérdés

Pontosabban a jelenség miértje érdekel.

Családalapításra még nincs kicsúszva a korból, van jó 10 éve. A többség ilyenkor még csak épp elkezdett dolgozni, vagy az egyetemet csinálja, tehát azt se lehet elmondani, hogy belefásultak a monoton mindennapokba.

Vagy külsőre?

De honnan állapítod meg, hogy elmúlt 25, vagy csak 20?

Én is 25 múltam, de szerintem ha valakinek komoly arccal azt mondanám, 16 vagyok, ránézésre el is hinné.

Mégis, mi van egy 25 feletti nőben, amitől öregnek titulálják?

2019. márc. 1. 22:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
A sok konzervativ nő megjelenik és tisztán behazudják hogy a tini nlányoknak nem kellenek a 30 feletti pasik ! Hát mekkora hazugság ez már kérem szépen ??
2019. márc. 2. 01:37
 22/28 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem, hogy miért vagy fennakadva egy általánosításon, mintha ez határozna meg téged.

Ha én megakarnám határozni magam, akkor elég ha végig nézek magamon, nem úgy tūnik, mintha öregednék, egy kicsit sem:) ennyi elég is. Nem mindegy, hogy ki mit mond az “általánosságról”? Miért kellene bárki is magára vegye?

2019. márc. 2. 06:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Van egy-két pedomaci is a válaszolók közt.
2019. márc. 2. 06:46
 24/28 anonim ***** válasza:
10%
Mert a nőknél kicsit hamarabb is látványosabban indul el az öregedési folyamat. Perzse ettől függetlenül ebben a korban még minimális.
2019. márc. 2. 12:35
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
Mert mondjuk a magyar 30-as férfiak átlagban annyira jól tartják magukat. Aha.
2019. márc. 2. 12:40
 26/28 anonim ***** válasza:
25%
Nem eről van szó, hanem hogy a nők vonzereje még mindig inkább a külsejükben rejlik, mint a férfiaké. Ez egy bizonyos korig előny a férfiakkal szemben, azon túl pedig hátrány. Ez van!
2019. márc. 2. 12:50
 27/28 anonim ***** válasza:
94%

„A nők fiatalságának van egy fajta ösztönös és megmagyarázhatatlan vonzó ereje, ami úgy kb. 18-25 között van meg, aztán elszáll.”

Szerintem is nagyjából 18-20 éves korotokig tart a fénykorotok nektek, hímnemű egyedeknek, utána hanyatlásnak indultok, mert szép fokozatosan kivész belőletek minden gyermekiség és báj, de ha ezt ki merem mondani, akkor én vagyok kikiáltva betegnek (pedig elvileg ugyanannyi jogom van a véleményemhez, mint nektek a sajátotokhoz).

2019. márc. 2. 15:46
 28/28 anonim ***** válasza:
95%

Máskor meg az a bajotok, hogy a nők a külsőt nézik a férfiaknál. Most meg kiderül, hogy az a férfiaknál kevésbé számít. Akkor most mi van?

Amúgy nem, kövéren és ráncosan te se leszel népszerű, csak azért mert férfi vagy. Max te gondolod ezt.

2019. márc. 2. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!