Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan öregnek a 25 feletti nőket?
Pontosabban a jelenség miértje érdekel.
Családalapításra még nincs kicsúszva a korból, van jó 10 éve. A többség ilyenkor még csak épp elkezdett dolgozni, vagy az egyetemet csinálja, tehát azt se lehet elmondani, hogy belefásultak a monoton mindennapokba.
Vagy külsőre?
De honnan állapítod meg, hogy elmúlt 25, vagy csak 20?
Én is 25 múltam, de szerintem ha valakinek komoly arccal azt mondanám, 16 vagyok, ránézésre el is hinné.
Mégis, mi van egy 25 feletti nőben, amitől öregnek titulálják?
Nem értem, hogy miért vagy fennakadva egy általánosításon, mintha ez határozna meg téged.
Ha én megakarnám határozni magam, akkor elég ha végig nézek magamon, nem úgy tūnik, mintha öregednék, egy kicsit sem:) ennyi elég is. Nem mindegy, hogy ki mit mond az “általánosságról”? Miért kellene bárki is magára vegye?
„A nők fiatalságának van egy fajta ösztönös és megmagyarázhatatlan vonzó ereje, ami úgy kb. 18-25 között van meg, aztán elszáll.”
Szerintem is nagyjából 18-20 éves korotokig tart a fénykorotok nektek, hímnemű egyedeknek, utána hanyatlásnak indultok, mert szép fokozatosan kivész belőletek minden gyermekiség és báj, de ha ezt ki merem mondani, akkor én vagyok kikiáltva betegnek (pedig elvileg ugyanannyi jogom van a véleményemhez, mint nektek a sajátotokhoz).
Máskor meg az a bajotok, hogy a nők a külsőt nézik a férfiaknál. Most meg kiderül, hogy az a férfiaknál kevésbé számít. Akkor most mi van?
Amúgy nem, kövéren és ráncosan te se leszel népszerű, csak azért mert férfi vagy. Max te gondolod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!