Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy-egy nőre ennyi férfi vetődne, akkor a legtöbb nő csak nem pózol az egyedüllétével, és valójában mindenkinek jutna pár?
Sokat gondolkodok azon, hogy ha a nemek arány majdnem 50-50, sőt, talán több a nő, akkor hogy lehet, hogy társkeresésben mindig úgy tűnik, hogy férfitöbblet van. A szingli nők otthon ülnek, és senki nem tudja, hogy ők is párra várnak? Vagy nem várnak, nekik jó szingliként? Mi az igazság a számok mögött? Személyes tapasztalatotok?
28F
"Ezt a 3#-as nagyon jól látja. A férfiak is messze jobban viselnék a szingliséget, ha bármikor, bármennyit szexelhetnének, méghozzá csettintésre. Csakhogy ez a nők kiváltsága."
Ferfiként mindig is több nőt dugtam. Akinek még ennyi sem megy az hogy fog később párt találni? Mindegy-mindegy alapon?
A kérdező is 28 évesen konyíthatna valamit a társkeresésről. Mert ez igy elég szánalmas...
Nincs férfi többlet. Csupán arról van szó, hogy a férfiak mindig, mindenkire rámozdulnak, sokszor úgy is, ha nem is tetszik nekik, csak lyuk-lyuk.
Vegyél egy szobát (munkahelyet, osztályt, falut), ahol van 20 nő és 20 férfi. Mind a 20 férfi elkezd próbálkozni, és először a legszebb nőnél, aztán halad sorban, amíg egy beadja a derekát. De utána is próbálkozik tovább, mert egy nő nem elég. A mennyiség érdekli.
Mind a 20 ezt fogja csinálni. Vagyis (majdnem) minden nőnél be fog próbálkozni 20 pasi, holott nem 20 nő, 400 férfi az arány, hanem 20-20.
Ugyanez van mindenhol. Új nő kerül a munkahelyre: a pasik 80-90%-a elkezd vele flörtölni. A 20 éves gyakornoktól a 60 évesig, a portástól az igazgatóig, függetlenül attól, hogy házas-e.
Azért keresik sokan a "tökéletes" férfit, mert megtehetik, hogy válogathatnak.
Nagyon nagy igazság az, hogy jobban lehetne ezt bírni, ha a férfiak is bármikor szexhez juthatnának.
12-es, ez szerinted mitől lehet, amit felvázoltál? Mert ez szerintem is így van. A férfiak jóval aktívabban kezdeményeznek. A férfiakban erősebben működnek a hormonok, a nemi ösztön?
"férfiak is bármikor szexhez juthatnának"
De hat juthattok, penzert. Annyi a bajotok h nem ingyen adjak. Es mielott jonne vmi eszmefuttatas a focicsapatrol visszakerdeznek: jarnal egy ilyen lannyal? Tisztelned? Veszekedeskor nem vagnad a fejehez? Felesegul venned es huseges lennel hozza, vagy megmagyaraznad a megcsalast, hogy neked is jar a sok szex?
A nok a jo hirukkel es a megbecsulesukkel fizetnek a szabad szexert. Mindennek ara van, ki ki a maga modjan fizeti meg. Fizess te is.
#19: ez is igaz
#18: nem lepődtem meg, hogy valaki jönni fog a fizetős nőkkel. Én nem rájuk gondoltam, hanem arra, amit a 3-as írt, annak a fordítottjára, hogy nekünk is jó lenne, ha bármikor szexhez juthatnának olyan nőkkel, akik vonzódnak hozzánk. Lehet fizetni igen, de ez már nem olyan, mint a kölcsönös vonzalmon alapuló szex, mert a hármas hozzászóló is gondolom érez valamit azok iránt, akikkel lefekszik, ha mást nem, testi vágyat.
És 18-as, nem kéne így kiforgatni a dolgokat, a házasság az más. Mindenki eldöntheti, aki eljut addig, hogy mennyire hűséges típus. Aki nem az, az ne házasodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!