Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak mennyire kizáró tényező ha egy férfi szüleivel él és anyukája kikészíti a ruháit, de ettől még képes önálló életre?
Csak a ruháit készíti ki?
Főzni a fiú szokott? Meg mosni? Meg takarítani? BEvásárolni?
"ha egy férfi szüleivel él"
- nekem nem probléma
"anyukája kikészíti a ruháit"
- itt mondjuk dobbantanék, majd ha babát akarok, akkor szülök egyet
Nekem okél lenne amúgy,de ha odaköltöznék , nekem is készítse már ki :)
21/L
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de azért hadd válaszoljak férfiként.
Most ez komoly? Egy felnőtt embernek az anyukája készíti ki a ruháit? Én nem emlékszem pontosan mióta, de kb. 10-12 éves korom óta magam öltözködöm, el se tudnám képzelni azt, hogy ne én vegyem elő a szekrényből a ruhákat, amiket felveszek. Még kényelemből sem.
F36
Fogalmi zavarban vagyunk kérem...
"férfi..." "szüleivel él együtt" "anyuci kikészíti a ruháis".
Ez az embner minden csak nem férfi :D
Írom ezt férfiként.
Az egy dolog, hogy képes önálló életre, de mégsem teszi. És ez a baj. Nem érdekes, hogy kényelemből, lustaságból vagy más okból. Jelenleg nem úgy él, ahogyan az egy férfitől elvárható és így nem is vonzó, mint férfi.
A legtöbb ember képes lefutni a maratont (van két lába, tüdeje, stb.), mégis a 7 milliárd emberhez képest csak kevesen csinálják meg.
Én szülő vagyok, a gyerekem még velem él,és reggel 5-től este 8-ig dolgozik, legalábbis így megy és ér haza.
Nem találok abban semmit ha kivasalom az ingét, és a kimosott ruhát/fehérneműt kint hagyom,hogy rövidebb idő alatt készüljön el korán reggel.
A fiam egy karakán srác, koleszos volt évekig, minden egyebet rendez,tervez, sőt, sok mindenben a segítségemre van abban a pár órában amit hétvégén itthon tölt.
Ha elköltözik és egyedül él vagy barátnővel,tudom,hogy inkább agyongondoskodó lesz mintsem Őt kelljen kiszolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!