Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajoknak mennyire kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak mennyire kizáró tényező ha egy férfi szüleivel él és anyukája kikészíti a ruháit, de ettől még képes önálló életre?

Figyelt kérdés
De fontos hogy önálló ettől még, tehát lakott már 5 éven keresztül egyedül, csak így könnyebb neki most
2019. ápr. 4. 09:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén nem értem. Ha a pasim ingben jár munkába, akkor miért nekem kellene vasalgatni rá? o.O

Apám minden nap ingben jár dolgozni, hetente kivasal magának elég inget, oszt csókolom. Nem anyámtól várja lol.....

2019. ápr. 5. 08:32
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

20#:

Ezek a férfiak foglaltak, én is 20 éve (házas) foglalt vagyok.

Megosztunk minden háztartási munkát (is).

Magamnak vasalok, magamnak készítem ki a ruháimat, és véletlenül sem szolgáltatom ki magam!

Mosok, főzök takarítok!

A Feleségem nem SZOLGA!

Reggelente ágyba viszem a kávét.

Jah nem vagyok papucs, magam intézem a dolgaimat, magam érem el a céljaimat, de van amit együtt ha olyan!

Ezt hívják szerelemnek, szeretetnek, és a társam iránti tiszteletnek, amit viszont megkapok!

2019. ápr. 5. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!