Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megkeseredett inceleknek miért ad szinte mindenki tanácsokat arra hogyan lehetnének vonzók a nők számára ahelyett, hogy arra adnának tanácsokat hogyan érjék el azt, hogy ne a másik nemnél való népszerűségüknek a mértékétől függjön az önbecsülésük?
Hát nézd, ezen az oldalon ingyen tanácsokat kapsz, többnyire lelki beteg és társadalmilag kirekesztett emberektől...
Ingyen lónak ne nézd a fogát. Ha minőségi tanácsra vágysz, menj el egy nagyon jó hírű, de méregdrága pszichológushoz. (És itt is vigyázz, mert sok a svindler, mint a PUA meg ilyenek)
Szóval itt ingyen kapsz tanácsot, de annyit is ér. Semmit.
Az önbecsülés és önbizalom függ a külső visszacsatolástól is.
Ha neked állandóan a szüleid és a rokonaid azt mondják, hogy te semmire se vagy jó, akkor egy idő után el fogod hinni és ebből adódóan később komplexusaid lesznek.
Fontos mindenki számára a másiktól való dicséret, visszacsatolás, legyen az munka, vagy párkeresés.
Egy elhízott embernek azért célszerű azt tanácsolni, hogy fogyjon le, mert akkor könnyebben tud párt találni, pluszba jót fog tenni a saját egészségének is, ha lefogy.
#4:
Hát, been nem értünk egyet. Amúgy ennek a véleménynek csak akkor van létjogosultsága, hogyha úgy gondolod a nőknél is így van.
"érjék el azt, hogy ne a másik nemnél való népszerűségüknek a mértékétől függjön az önbecsülésük"
Én pl. ezzel (feministaként) teljes mértékben egyetértek, azzal a kitétellel, hogy törekedni kéne mindenkinek arra, hogy minél kevésbé függjön a külvilág helyeslésétől, illetve az onnan kapott pozitív visszacsatolásoktól. Csak ha én ezt kifejtem, akkor rendszerint mindenki teljesen életidegen módon gondolkodó komplett hülyének néz.
#6:
Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem utolsó, mert például azok akik kommunizmust szeretnének nem baj, ha érdekli őket mások véleménye.
Hiába van önbecsülése a nők véleménye nélkül. Hiába él az ő zárt burkában ahol ő jól megvan, ha közben a nőktől nem kap visszajelzést stb. Nyílván ne csak a nők visszajeléseiből építkezzen, de az önmagától is jó önbecsülésnek örvendő férfinak is pozitív az, ha sikere van a nőknél.
Egyszerűen nem tud úgy hosszútávon normális önbecsülést fenntartani, ha aktív hetero létére sikertelen a nőknél.
Mintha világbajnok úszónak próbálná képzelni magát, érmeket rakna a saját nyakába, de közben a nyugdíjas bácsi is elúszna mellette. Ezt csak akkor hiszi el, ha bolond. A külvilág elismerése nélkül és valódi nyert versenyek nélkül nem hiszi el magáról, hogy ő egy valamire való úszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!