Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van-e értelme olyan kapcsolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e értelme olyan kapcsolata belemenni, amiben a másik fél egyáltalán nem érdekel?

Figyelt kérdés

A tények következnek.

Én: 26 éves incel férfi. Élőben még csak meg se próbálok ismerkedni, okulva az eddigi ~3000 online kudarcomból. Soha nem volt senkim, a legtöbb, amíg eljutottam, az csók volt. Értelemszerűen szűz vagyok. Barátaim nincsenek, mivel nem tartok rájuk igényt, így társaságba sem járok. Az arcom olyan, amilyen, teljesen átlagosnak mondanám magam, viszont dagadt vagyok. Buta vagy műveletlen a legjobb ismereteim szerint nem vagyok.

Ő: 24 éves nő. Nálam jóval kövérebb, ami egy dolog, viszont mellé zéró igényesség társul. Nem elhanyagolható, hogy én még nem láttam tőle egy helyesen leírt tőmondatot sem, beszélni sem lehet vele semmiről. Neki egyébként most is van párja, ami alapból nem érdekelne, de kénytelen voltam erre hivatkozva visszautasítani, amikor megkérdezte, hogy megcsókolhat-e. Nem akartam megbántani azzal, hogy nemcsak külsőre nem tetszik, de nem gondolnám, hogy "tájékozottságban" egy szintet képviselünk.

Szerintem egyértelműen lejön a kérdésemből, hogy én vele nem akarok kezdeni. Azt gondoltam, számára is egyértelmű, de továbbra sem hagy nyugton, és addig fogjuk ezt csinálni, míg:

a) vagy beadom a derekam,

b) vagy nagyon csúnyán zavarom el, amit nem érdemel meg, mert amúgy kedves és nem hiszem, hogy tudna ártani bárkinek is.

Ellenben ott az a tény is, hogy senki másnak nem kellek, én pedig már kezdek megbolondulni egyedül, szüzen. Utóbbi nyilván nem is változna vele sem, mert ha nincs vonzódás (vagy akkor egyszerűbben: ha nem áll fel), akkor nem tudok mit kezdeni én sem. Nekem tényleg ez jár? Ha valaha is lesz valakim, az is egy vonzódás nélküli kapcsolatimitáció lesz kényszerből, hogy legalább úgy érezzem, mintha lenne valakim?

2019. febr. 22. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
A hosszú szöveget nem olvasom, a kérdésre válaszolok: nem. Annak a kapcsolatnak mi értelme is lenne? Semmi.
2019. febr. 22. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg egy ilyen lánnyal szeretnél elsőre szexuális kapcsolatot kialakítani? Nem vagy attól rossz ember, hogy még nem volt senkid. Ez nem lesz mindig így.

Nem bántásból, de ha jelen véleményed szerint túlsúlyos vagy, miért nem kezdesz valamit vele? Az edzés tök jó, lesz egy csomó energiád, yt videók alapján láthatod mit hogyan kell használni, és még ismerkedhetsz is a teremben.

Fel a fejjel.

És ne állj le ezzel a csajjal.

2019. febr. 22. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a baj sok ilyen incellel hogy a tökéletes nőt keresi és csak hosszú távú kapcsolatban tud gondolkodni.

Pedig lehet ám olyat is, hogy csak kalandba kezdesz. Nem kell hitegetni a csajt, hogy "ó, igen, örökké veled", csak hagyni a dolgokat, hogy folyjanak a maguk medrében, kicsit szórakozni, aztán ha később sem működik a dolog, nem fog meg benne semmi, szakítani és tovább lépni.

2019. febr. 22. 16:13
 4/7 A kérdező kommentje:

@1

Pontosan, én sem akarom, csak az a baj más lehetőségem nincs. És nem is volt és nem is lesz.

@2

Nem "akarok", de ismét ott tartunk, hogy a semminél több lenne. Rosszabb ember nem vagyok ettől, a probléma ott kezdődik viszont, hogy az ösztönök és a vágyak ugyanúgy bennem vannak, mint a jóképű, jó testű hercegecskékben - csak én nem élhetem ki azokat. Gyúrni egyébként 10000%, hogy nem fogok, mint ahogyan a finom kajákról sem mondok le. Viszont tervezek venni egy biciklit, amit úgy 2-3 éve szerettem és jócskán le is fogytam vele. Aztán vettem egy autót és úgy néz ki a napom, hogy ülök 1 órát az autóban, aztán 11-et munkahelyen, 1-et az autóbanv hazafele is, és jó éjt. Szabadnapokon meg vagy lustálkodok, vagy a hobbimmal foglalkozok, ami gyakorlatilag az autózgatást jelenti. Na mindegy, köszi a biztatást. Viszont attól félek, hogy semmi nem garantálja, hogy fogyás után bármi változni fog... (Nem vagyok egyébként extrém kövér, de jócskán van rajtam.)

@3

A probléma inkább az, hogy ha 26 évig nem volt senkim, akkor esélyes, hogy vagy nem is lesz, vagy ha lesz is, ahhoz ragaszkodnom kell majd, mert nem lesz más újabb X évig. Így tehát ott tartunk, hogy egyetlen nőt kell találnom, azt pedig hosszú távra. De most gondoljunk bele, mi történik, ha én sodródni próbálok az árral. Tegyük fel, hogy ő belém szeret; akkor elhagyja az élettársát, és két élet egyszerre megy tönkre... Illetve esélyes, hogy három, mert mondjuk agyonver a srác, de ha nem is balhézna, akkor is ott tartunk, hogy van egy kapcsolatom, amiben NAGYON nem akarok lenni. Egy olyan nővel, aki a legkevésbé sem vonz, akivel beszélgetni sem tudok, aki ki kell mondani, hogy nagyon buta. Bár inkább úgy mondanám, egyszerű.

Úgyhogy a dilemma még mindig él: egy biztosnak tűnő lehetőség, ami 99%, hogy így vagy úgy, de rosszul fog végződni és amiben nem fogom jólérezni magam és csak mélyebb lesz a depresszióm, vagy a biztos magány még nagyon hosszú évekig.

2019. febr. 22. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:

És továbbra is zaklat Messengeren. Jó, túlzás, hogy zaklat, de rettenetesen irritál, hogy nem tud írni, hogy minden mondata végén szerelmem, kedvesem, életem, vagy valami hasonló szerepel, hogy képeket küldözget magáról. Más pedig továbbra sincs. Azt hittem, a nagy számok törvénye be fog jönni, de nem, bzmeg, rám még a matematika szabályai sem igazak, immáron a kétezredik tinderes lájkom is figyelmen kívül lett hagyva. Ismétlem: csak azért, mert némileg túlsúlyos vagyok. Mert hát ugye ez az egyetlen külső-belső tulajdonságom van, amivel engem azonosítani lehet és kell.

Most nézem, kaptam pár privátot, azokra este válaszolok.

2019. márc. 1. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:

En 30 eves incelkent beadtam a derekam egy hasonlo idosebb nonek...

Arra jo, hogy a noi testet felterkepezd vmennyire. Felallni a cerka nem fog, arra keszulj fel, esetleg vmi Gyurcsok-fele asztralter-koncentracio kell hozza.

En azt mondom, hogy add be a derekad, de ne kezdj vele kapcsolatba, csak tanulj tole. Ne igerj semmit!!!!

Legalabb megtanulod a noi test viselkedeset intimitas kozben (engem meglepett), illetve az erzekeny pontokat. Ugyis dobni fog eleg hamar, ha nem fog felallni neked, es megszabadulsz tole, miutan hasznos tapasztalatokat szereztel...

2019. márc. 1. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Na, elkuldte vmiert... Folytatom, elmeselem a full sztorit, hatha okulsz.

Miutan megtortent a textil ledobasa, megkerdezte a no, hogy 'Ezzel?' (nem a meretre utalt, kesobb kiderul) igy folytatodott a parbeszed....

'Miert mivel? Vagjam le es novesszek masikat?'

'Hat en ilyen fszt nem lattam! Szerintem ezzel nem fog menni! Nagyon furan nez ki!' (Ekkor mar tul voltam a Gyurcsok-szeanszon, valamelyest kemeny volt a szerszam egy par percre)

'Szerintem menj orvoshoz, mert nem igy kene kineznie!'

De vegul megallapodtunk, hogy folytatjuk, mert a no is valamelyest be volt indulva. De aztan itt nem nagyon allt fel, kemenyre koncentraltam megint, es akkor jott a Game Over, amikor megtortent volna a kulcs es a zar kontaktja.... Nem tudtam leterdelni, hogy hatraulok a terdemet homoruszogbe hajlitva.... Mivel nem voltam ilyen testtartasban soha, hiszen szex kozelebe se jutottam, a terdszalagok nem voltak megnyulva... Nabammeg :) Leterdeltem ugy, hogy a felso-also labszaram 270°-ban volt, de igy a szerszam a no hasa folott jo 30 centivel volt. Ugyhogy itt lett vege a nagy szexualis kalandomnak :D

De aztan vegul kinyaltam, megujjaztam a not. Ami itt meglepett, hogy a no tenyleg ugy zihalt, meg lihegett, mint a szerkocsis 424-es a Fradiban. Addig azt hittem, hogy ilyet csak a temaba vago filmipari remekekben jatsszak meg, de utana megkerdeztem par olyan ismerosomet, akiknek voltak szexualis elmenyeik nokkel, es minden no igy csinalja. Engem megijesztett, hogy tud igy ember teljesen magan kivul lenni... Azt hittem, meghal ott helyben.

Visszaterve a szerszamomra. Nem volt soha gondom a tisztantartasaval, feljott a bor nyugalmi allapotban. De merevedesnel viszont nem. Ugye en azt hittem, hogy phimosis eseten nyugalmi helyzetben sem jon fel a bor. Mivel nekem feljott, ugy gondoltam, engem nem erint. Megfogadtam a no tanacsat, elmentem az urologushoz, diagnosis: phimosis; javasolt terapia: circumcisio. Meg is tortent ra egy honapra, 3 het nagyterpesz. Mondta is a doki, hogy koszonjem meg a terdszalagjaimnak, hogy nem jott ossze, mert lehet ugy veszitettem volna el a szuzessegem, mint a szuzkislanyok, bo verrel (szetszakadt volna az elobor). Az orvos harcmuveszettel is fogalkozik, mondta, hogy nem ortoped orvos, de elmondta, milyen gyakorlatokkal lehet a terdszalagokat nyujtani. Eltartott egy fel evig. Tehat mar jo a szerszam, jok a terdszalagok, kicsit korulmenyesebb verni bor nelkul, de azota se voltam novel :)

2019. márc. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!