Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a másik fél, akivel randizol, transznemű?
Mondjuk már azóta elcsattant volna az első csók is, és mondjuk a harmadik randin elmondja egy étteremben, hogy ő valójában pasiként/nőként született, de nem érzi magát annak.
Mit tennél, tovább folytatnád vele az ismerkedést, egy esetleges párkapcsolat kialakulásáig?
Ha eddig nem vette észre a férfi, akkor mégis miért lenne baj?
Ha a női formához vonzódik a férfi és a transz nő annyira nőies, hogy külön el kell mondani, hogy igazából transz, akkor nem értem, hogy miért utasítanám vissza.
Senki sem lesz homoszexuális és senki szexuális autonómiája nem fog sérülni, ha mondjuk szexel vele:
Pedig ő is férfi volt egykoron.
"Senki sem lesz homoszexuális és senki szexuális autonómiája nem fog sérülni, ha mondjuk szexel vele:"
Facepalm. Te vagy nagyon buta vagy, vagy szándékosan terjesztesz hülyeségeket. Nézzük a fogalmakat:
- Heteroszexualitás: ellenkező nemű felek közti szexualitás. Mint ez közismert, az ember nemét (nem = szex) a kromoszómáik határozzák meg, a "transznemű nő" pedig ennek értelmében férfi, azaz ugyanolyan nemű, mint én. Ergo de, ez homoszexualitás lenne.
- Autonómia: önállóság, függetlenség. Az, amikor te magad döntesz a dolgaidról. Ergo ha egy gyakoris szerencsétlen azt mondja, hogy "ettől nem sérül a szexuális autonómiád", az pont irreleváns, hiszen te mint külső (az autonómián kívül eső) személy próbálod eldönteni, hogy nekem (az autonómián belül eső személynek) mi fér bele, és mi nem. Ergo pont a autonómia lényegét tagadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!