Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a másik fél, akivel randizol, transznemű?

Figyelt kérdés

Mondjuk már azóta elcsattant volna az első csók is, és mondjuk a harmadik randin elmondja egy étteremben, hogy ő valójában pasiként/nőként született, de nem érzi magát annak.

Mit tennél, tovább folytatnád vele az ismerkedést, egy esetleges párkapcsolat kialakulásáig?

2019. márc. 10. 14:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
Hát nagyon csalódnék, és a továbbiakban nem folytatnám az ismerkedést. Nő vagyok, a férfiakat szeretem. Hiába férfias felülről ha alul megmaradt nőnek... nincs ezzel baj ha valaki ilyen de akkor eleve úgy kezdje az ismerkedést hogy transznemű.
2019. márc. 10. 15:22
 12/27 anonim ***** válasza:
43%

Mégegyszer leírom:

Senki sem lesz homoszexuális attól, hogy transzneművel szexel, hiszen a pénisz külsőségekre áll fel és nem a kromoszómákra. A linkelt transz nő annyira jól teljesíti a női jegyeket, hogy, ha nem árulná el, hogy férfiként született, akkor sosem derülne ki.

Miért lennél homoszexuális, ha nőies jegyekre gerjedsz fel?

2019. márc. 10. 15:29
 13/27 anonim ***** válasza:
86%

Nőként nem tudnám elfogadni - párkapcsolati téren legalábbis nem.

Baràti kapcsolatban jàrtam így, egy kicsit fura fazon sráccal online összebarátkoztunk (közös hobbi kapcsán), végül találkoztunk személyesen is. Mondta, hogy megbízik bennem és szeretne mutatni valamit - majd elém tolta a személyijét, ahol női néven futott még akkoriban.

Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, de barátilag el tudtam fogadni (eleve nem volt köztünk semmi vonzalom). Ha ugyanez randipartnerrel történne, akkor nem tudnám, engem zavarna ez a kettősség. Nem tudnék rá potenciális partnerként tekinteni egyszerűen.

Viszont sokan toleránsabbak nálam, az említett ismerősömnek több barátnője is volt, jelenleg is van talán.

2019. márc. 10. 15:29
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

Támogatnám, biszex vagyok. Nekem így is, úgy is megfelelne, hogyha igazán szeretném.

És kedves négyes, mit sért meg azzal hogy annak érzi magát aki? Képes lennél megverni ezért valakit?

2019. márc. 10. 15:35
 15/27 anonim ***** válasza:
23%

Sajnos ma már egyre jobban elterjedt ez a transzneműség. Ha nem mondja valaki, akkor sok esetben észre sem vesszük. Műtét és arc plasztika meg hormon injekció és meg se mondja senki, hogy az illető valamikor fiúnak született.

Inkább örökre egyedül lennék, minthogy transzneművel legyek. Férfi vagyok és igazi biológiai nőre vágyok.

2019. márc. 10. 15:41
 16/27 anonim ***** válasza:
97%

Mivel becsapva érezném magam, nem találkoznék vele többet.

Az ilyesmi nem olyan apróság, amin át lehet siklani.

2019. márc. 10. 15:49
 17/27 anonim ***** válasza:
55%

Nem zavarna. Engem az amerikai tévé nevelt, nem akadok fel ilyeneken.

31N

2019. márc. 10. 16:26
 18/27 anonim ***** válasza:
97%
Semmi bajom velük emberileg, de nem élnék ilyen személlyel.
2019. márc. 10. 16:56
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
Szeretnék saját gyerekeket, és egy transzneművel ez megvalósíthatatlan lenne. Na meg, amennyire én tudom, a műtéten átesett nőből-férfi esetnél külön péniszpumpa kell, hogy egyáltalán merevedést tudjon produkálni, amit el tudnék fogadni életem párjánál, 50 évesen, egy baleset után, de 25 évesen a randipartneremtől azért elég kiábrándító lenne, és még ha önmagában a műtét ténye nem is zavarna, a fentiek miatt részemről nem működhetne a kapcsolat.
2019. márc. 10. 17:35
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem fér bele hogy hazudik. Párkapcsolatra sem fér nekem ez bele. Nem ítélem el őket, nem vagyok se homofób meg semmi ilyesmi. De pl ismerek transznemű srácot és ő speciel egy borzasztóan irritáló személyiség. Igen tudom ez nem jelent azt h mindenki az.

Egyszerűen annyiról van szó, hogy hetero nőként én egy szintén hetero férfira vágyom. Egy transznemű nagy valószínűséggel küzd az elfogadással meg ezzel az egésszel és töredelmesen beismerem hogy nekem ehhez nincs türelmem.

Meg még ha valaki meg is műtteti magát adott esetben, fog látszódni, érződni hogy eredetileg nem az.

Emberként elfogadom, kapcsolatra nem.

2019. márc. 10. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!