Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a másik fél, akivel randizol, transznemű?

Figyelt kérdés

Mondjuk már azóta elcsattant volna az első csók is, és mondjuk a harmadik randin elmondja egy étteremben, hogy ő valójában pasiként/nőként született, de nem érzi magát annak.

Mit tennél, tovább folytatnád vele az ismerkedést, egy esetleges párkapcsolat kialakulásáig?

2019. márc. 10. 14:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%
Hát eléggé meglepődnék...De ha egyébként nagyon tetszene külsőre és belsőre is, szerintem képes lennék túllendülni ezen és elfogadni. 21L
2019. márc. 10. 18:28
 22/27 anonim ***** válasza:
56%

Ha egyébként szimpatikus -és nyilván az, különben nem lennék vele a harmadik randin- akkor természetesen folytatnám az ismerkedést. Nem akadok fent ilyesmin, nem kamuzott évekig, nem házasság után vallotta be, hanem az ismerkedés friss, korai szakaszában. Tartós párkapcsolatot is el tudnék képzelni.

25N

2019. márc. 10. 19:21
 23/27 anonim ***** válasza:
38%

Én megmondanám, hogy ne haragdjon, de nekem gyári nőre van szükségem.

De eddig nem láttam olyan embert, akiről csak úgy derült volna ki ez a ,,nemváltás", hogy ezt külön el kellett volna mondani.

Lehet csinálni műtéti vaginát, szilikon melleket. Testalkatot lehet azért jól nőiesíteni, dee az arcvonásokat nehéz átszabni. Ha meg széjjel van plasztikázva, akkor meg azért nem tetszene.

2019. márc. 11. 00:47
 24/27 anonim válasza:
84%

[link]

nem "a kromoszóma" számít hanem a személy

2019. márc. 12. 21:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez egy elég összetett kérdés.Szerintem véget vetnék az ismerkedésnek,abból az okból,hogy a jövőben szeretnék majd saját biológia gyereket egy nőtöl.De ez nem jelenti azt hogy elitélem az ilyen embereket csak ezt a dolgot érdemesebb minél hamarabb tisztázni,akár első randinál is,hogy a kesőbbiekben ne legyen kellemetlen a dolog,abból a szempontból ha pl a két személynek más tervei vannak a családalapításal például...
2019. aug. 7. 01:06
 26/27 anonim ***** válasza:
63%

Válogatás a kérdésre adott legalább 50 százalékos hasznosságúra értékelt válaszokból, amelyek tökéletesen bemutatják hogy mennyire a középkorban vannak szellemileg az itt élő emberek és mekkora transzfóbia, transzgyűlölet uralkodik itt:

"Egy: no B+! felkiáltással elköszönnék töle abban a pillanatban. 32F"

"Szétverném a fejét ott mindenki elött férfi vagyok és egy nővel akarok csókolózni! nincs bajom azzal ha valaki más de keressen olyat aki a csók elött elfogadja. 25f"

"Elhánynám magam, és reménykednék, hogy meg tudom fékezni az indulataimat, és nem verem szét."

Ez szégyen. Megérdemelnék ezek a válaszolók hogy a munkahelyükről is kirúgják őket ilyen megnyilvánulás után.

2019. aug. 11. 13:50
 27/27 anonim ***** válasza:
69%

Kicsit bántana, hogy nem bízott meg bennem korábban annyira, hogy elmondja, ugyanakkor a sok kőagyú transzfóbot elnézve, aki ide is válaszolt, és akik kapásból ütnének ha transzneműt látnak valahol megértem. Komolyan elszomorít a társadalmunk állapota.

Hozzátartozik, hogy a hosszútávú párkapcsolatban problémát okozna, hogy én saját gyereket szeretnék, ami transzneművel sajnos nem lenne lehetséges.

29/Férfi

2019. aug. 12. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!