Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körül ismerkedéskor meg kell elégedni ha a másik normális ember, jó tulajdonságokkal, vagy lehet még szerelemre rátalálni?
Figyelt kérdés
Még nem ismerkedtem meg senkivel,csak nem tudom hogy viszonyuljak ehhez a kérdéshez.Ki kell kötni valakinél aki szimplán normális,vagy érdemes várni a szerelemre ? Mi van ha arra várok,és közben elmegy az idő ? Vagy ha nem jön,akkor inkább jobb egyedül maradni ?2019. jan. 26. 13:26
1/15 anonim válasza:
:)
Ha holnap meghalnál, nem sajnálnád a halálod előtti percben, hogy olyannal élsz akibe nem vagy/voltál szerelmes?
Én nagyon.
Persze hogy várd meg a szerelmet, vagy légy szerelmes abba akit eléd sodor az élet.
2/15 anonim válasza:
Nem elég, akihez nem vonzódsz, azzal minek akarsz együtt lenni?
4/15 anonim válasza:
Láttam már 710 éveseket is nagy szerelemben.
5/15 anonim válasza:
Én nem hiszek abban, hogy 40+ év tapasztalatával valaki lehet igazán szerelmes. Max szereti és vonzódik hozzá, de már elég reálisan gondolkodik az ember. Persze hülyék mindig vannak, de most a nagy átlagot vegyük alapul.
6/15 anonim válasza:
Senki nincs a láthatáron?
Vagy akik vannak nem felelnek meg valamiért?
7/15 anonim válasza:
Nincs szerelem. Kötődés van, szeretet és egyfajta biztonságot adó "burok". Ezek a kapcsolatok jobban bírják, mintha valaki a lila ködre vár.
8/15 anonim válasza:
A szerelemtagadók egy külön állatfaj, tegyük hozzá.
9/15 anonim válasza:
Kezdj el ismerkedni, aztán meglátod, hogyan alakulnak a dolgok. Van, aki 50 évesen is szerelembe tud esni, más 20 évesen is hidegebb.
10/15 anonim válasza:
Ja, és simán átnéznek emberek kedves- rendes, megbízható, nem alkoholista nem láncdohányos embereken, csak mert " nem szerelmnesek".
Ugyankkor az alkoholista, lusta, háziatlan,buta, kihasználó, nemtörödöm, agresszív bezzeg az kell, mert " meghalok érte, olyan szerelmes vagyok" .
Hát, lehet látni, kivel jártál jobban, 5-10 év múlva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!