Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 45 éves nőhöz, életkorban, hány éves férfi passzol?
Attól függ, hogy tartja magát az illető, a nő is, a pasi is. Lehet egy 45 éves olyan is, mint egy anyóka, meg olyan is, hogy jóval fiatalabbak is megirigyelnék, Maráz Zsuzsi 47 évesen Spartathlon női bajnok lett, ő például egy pozitív példa. Férfiak között is vannak, akik hamar elhagyják magukat, 34 éves vagyok, de néha csodálkozom, hogy nálam fiatalabb 30 éves pasik jóval idősebbnek látszanak, mint én.
Sokat számít az életmód, sport, étkezés, ha valaki dohányzik, az jóval idősebbnek tűnhet, mint egy ugyanannyi idős, aki nem él ezzel, és rendszeresen sportol például.
Kő egyszerűnek kell lenni az ilyen kijelentésekhez: 40-es pasi, 50-es nő, stb.
Ezt úgy írják egyesek, mintha egy embert csakis az életkora határozná meg.
#9 vagyok.
Senkit nem pontoztam, lefelé egyébként sem szoktam. Azok pontoztak titeket, akik velem értenek egyet, ez van.
Pontosan azért, mert "én is csináltam", ezért van remek rálátásom az öreg pasi fiatal nő történetre. Fantasztikus volt, hogy mindent egyedül kellett csinálnom a gyerekek körül, mert feküdni is fáradt volt a drága, meg hogy az egész életünk filmnézésből állt, meg az is, ahogy folyamatosan féltékenykedett minden ok nélkül, mert egy idő után ő maga is érezte, mennyire hülyén mutatunk egymás mellett.
Nem a pénzéért jöttem vele össze (nagyon nem volt neki), a miénk tényleg szerelem volt. Nem vagyok "maradék nő", aki nem kellett a korosztályának, fiatalon is jól néztem ki, és most, jóval 30 felett sem cserélnék a legtöbb huszonévessel. És így utólag azt mondom, nagyon elszúrtam, amiért családot alapítottam vele.
Egyébként egy 40-es pasi, akinek még sosem volt családja, az nagy valószínűséggel defektes. Amelyiknek volt, de most a huszonévesekre vadászik, annak kapuzárási pánikja van (és vagy kiöregszik egy idő után, vagy ha annyira jól tartja magát, akkor a huszonévest is lecseréli majd pár év múlva, mert neki csak a fiatalság érték, maga a nő az nem), a legtöbb, aki normális, az meg foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!