Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 45 éves nőhöz, életkorban, hány éves férfi passzol?
Azt akarod, hogy őszinte legyek, vagy azt mondjam amit hallani akarsz?
Ha az őszintét választod, akkor 55-60. Ha diplomatikus választ szeretnél, akkor 45-50
45 eveshez 55-60? :O
Szerintem 35-55 de az 55 az nagyon a max szerintem
Nem rugdosnék le egy negyvenes nőt magamról. Nincs konkrét válasz. Felteszed magad néhány társkeresőre. Írnak. Aki szimpatikus azzal randevúzol.
57F
A pofám leszakad a Gyakoris pasikon. Azt hiszitek, csak a nők öregszenek, ti meg még 50 évesen is tökéletesen passzoltok a huszonéves hamvas virágszálakhoz.
A valóság az, hogy egy nő 30 évesen van szexuálisan a csúcson, és ez bőven kitart a menopauzáig. Egy pasinál viszont "50 után délután" van, és a legtöbbjük onnantól már akkor is kapkodhatja a viagrát, ha a 40 éves párját ki akarja elégíteni, nemhogy a huszonévest...
Tapasztalatból írom. Én is egy negyvenes asszonykája voltam huszonévesen, aztán, mikor 50 évesen fizikailag nyugdíjba ment, dobbantottam.
Nem tudom, mire jó ez nektek, tönkreteszitek egy lány fiatalkorát, és a végén ti is megszivjátok. És szapuljátok a korban hozzátok illő nőket. Valójában semelyikünket se érdemlitek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!