Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 45 éves nőhöz, életkorban, hány éves férfi passzol?
"De amúgy a valóságban meg inkább 55-65,"
Pelenkázni a nyugdijas bácsit?
Vicces elképzelése van egyeseknek. Bár inkább csak almodoznak.
Csak megjegyzem, az igen csak jó pasi Mommoanak 12 évvel idosebb a felesége.
"Én is egy negyvenes asszonykája voltam huszonévesen"
És még te pontozol le engem? Kb. minden huszonéves egy negyvenes asszonykája, még ha utólag elégedetlenkedik is. Akkor meg mit pattogsz? A válaszom a valóságnak helytálló.
Felőlem lepontozhat, engem nem zavar. Csak nem értem a logikáját, hogy miért pontoz le egy olyan választ, amit a saját életével is alátámasztott? :O
Arról nem is beszélve, hogy ez a jelenség általános. Ezt a vak is látja. Nekem is rengeteg 25 év körüli nő ismerősöm ment hozzá és szült 40-45 éves pasinak. Egyetemista éveim alatt pedig rengeteg egyetemista csajt láttam, akit autóval várt a 40-es pasija suli után, de egy egyetemista fiút/férfit sem láttam, akit a 40-es nője várt volna. Akkor meg miről beszélünk?
Arról beszélünk hogy az emberek sokfélék. A tendencia nyilván az, hogy a férfi, magasabb, erősebb(módosabb), és idősebb.
Na de vannak emberek akik teljesen más elvek mentén és egészen más körülmények között élnek mint a többség.
Nos, az a vicces, hogy az 50 éves pasinak meg jobb megelégedni az 50 éves nővel, ugyanis fiatalabb nő nem fog rá vágyni. Lehet, hogy egy harmincas-max negyvenes pasi még kelendő, ha jól néz ki, de nehogy azt hidd, hogy a fiatal lányok többsége ekkora korkülönbségre vágyik.
Aki meg nem akar már családot negyven fölött, nyugodtan megelégedhet korban hozzá illő partnerrel, nincs kifogás, hogy nem fog már szülni.
Én több olyan párt ismerek, ahol a férfi valamivel fiatalabb, és boldog párkapcsolatban élnek. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy negyvenes pasi a fiatal lányok után fut, ugyanis vannak köztük értelmesek is. Azok lesznek a te célközönséged.
"Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy negyvenes pasi a fiatal lányok után fut, ugyanis vannak köztük értelmesek is."
Az orvosom 44 éves és most vett feleségül egy 26 éves nőt, aki már várandós is tőle. Igen, ez a második házassága, a vele egykorú nőjét lecserélte fiatalabbra.
Akkor ő sem egy értelmes ember? Minden férfi aki fiatalabbra cseréli a nőjét a 40-es éveiben, az bunkó, felszínes és ostoba?
" Minden férfi aki fiatalabbra cseréli a nőjét a 40-es éveiben, az bunkó, felszínes és ostoba?"
Így igaz, kedves utolsó, minden férfi aki fiatalabbra cseréli a nőjét akinek örök hűséget fogadott, egy ostoba felszínes bunkó, akár orvos, akár ügyvéd az illető. Ahogyan az a nő is, aki gazdagabbra stb cseréli a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!