Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy nekem sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

15 évesen éreztem először azt hogy nekem sosem fog barátnő "jutni", mert én nem olyan vagyok mint a többi fiú. Csendes, visszahúzódó vagyok, de szerintem nincs önbizalom hiányom.

Nagyon rossza abba belegondolni, hogy lehet sosem tudom meg milyen szerelmesnek lenni, és szeretni valakit:(

22 éves vagyok, de sosem volt senkim. Pedig próbálkozom, de már kezd elmenni a kedvem az egésztől...

2019. ápr. 1. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne ilyesmiket is olvass és gyakorolnod csajokon:

[link]

2019. ápr. 1. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
azért mert 22 éves korodig nem volt barátnőd az még nem jelenti hoyg sose lesz. Nekem az első barátnőm 21 évesen volt. És még mindig élek:)
2019. ápr. 1. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Egy idő után bele fogsz törődni, ahogy én is. Ajánlom, hogy járj el prostikhoz, akkor legalább a szexhiányba nem őrülsz bele.
2019. ápr. 1. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress egy hobbit ami érdekel ! Foglald el magad !
2019. ápr. 1. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed, kiégtél, akkor szerintem pihentess, és koncentrálj a saját dolgaidra, amiket szeretsz csinálni hobbik stb. Nő nélkül is lehet teljes életet élni. Sokszor csak a férfiember egójának kell az érzés, hogy el tudja mondani, hogy képes volt csajt felszedni, na meg sokszor egy illúzióba éli bele magát az ember, aztán amikor összejön egy kapcsolat, akkor derül ki hogy semmi extra nincs benne, és sokkal egyhangúbb, mint gondolta volna az ember.
2019. ápr. 1. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

„Aki fejlődik szenvednie kell.”

Gondolj erre. Gondolj arra, hogy az a szenvedés amiket átélsz, azok azért vannak, hogy megedződjél. Ezeknek a fájdalmas szenvedéseknek a vérverejtékes leküzdése árán fogsz majd felülemelkedni saját korlátaidon és jobb emberré válni.

2019. ápr. 1. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek 25 évesen lett az első csaja. Azóta màr több is volt neki.

Szóval van remény.

Ez tőled függ a legjobban!

2019. ápr. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!