Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el azt, hogy sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés

Annyira rossz amikor itt azt olvasom, hogy 16-17 éveseknek már van párjuk. Annyira jó lehet. Én meg már elmúltam 20 éves és sosem volt barátnőm:( Nagyon rossz, hogy már sosem tudom meg azt hogy milyen fiatalon szerelmesnek lenni.

Annyira rossz, főleg így ünnepeknél, hogy nincs senkim. Olyan szívesen sétálgatnék a karácsonyi vásárokba, de nincs kivel.

Aki hasonló helyzetben van, hogy tudja ez elfogadni?

2018. dec. 2. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

El lehet fogadni, csak ne küzdj ellene görcsösen és tenni is lehet ellene, hogy ismerkedsz és próbálsz keresni olyan lányt aki elfogad és akivel szimpatikusak vagytok egymásnak stb.

Igazából huszonévesen sem vagy lemaradva semmiről, még bőven fiatal vagy.

Én is részben hasonló helyzetben vagyok, de nekem már volt pár barátnőm egy rövid ideig és de nem voltak tökéletes kapcsolatok koránt sem így rengeteg dolog kimaradt.

2018. dec. 2. 20:56
 2/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
14%

Nekem is nagyon szar volt látni, hogy 12-13 évesen összejöttek az osztálytársaim, nekem meg csak a hónapokig/évekig tartó ábrándozás maradt.

Mindezek ellenére nekem is azért sikerült összekalapálnom valamit, az első kapcsolatomat 21, a második kapcsolatom 29 évesen éltem meg.

Na innentől kezdve viszont nem kérek a párkapcsolatokból, bőven elég is volt ennyi. :D

2018. dec. 2. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Úristen, te 20 fölött már öregnek érzed magad? :O

De szánalmas rinyagép vagy.

És eddig miért is nem volt? Mit tettél azért, hogy legyen valakid?

2018. dec. 2. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Tök normális ha nincs senkid 20 évesen megesik az ilyesmi ha valaki szégyenlős stb. Akármi is ami visszatart egy kapcsolattól, dolgozz rajta/ magadon és előbb utóbb szembejön az aki hozzád való csak nyitva kell tartani a szemet h ne maradj le a lehetőségről.

az meg hogy nem tudod milyen a tini szerelem , biztos tudod csak legfeljebb nem volt kölcsönös.

2018. dec. 2. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Az ide írogató nők kötekedő, vagy semmit mondó válaszaival ne törődj, felesleges.

---------

Figyelj, haver!

Nem vagyok biztos benne, hogy neked azonnal barátnőt kellene találni. Full tapasztalatlan vagy, nem kizárt, hogy az első kapcsolatod zátonyra futna!

Neked inkább csajozni kellene. Ismerj meg annyi nőt, amennyit csak tudsz. Legyél sokat a társaságukban és dugd is meg őket. Szard le a sok erkölcscsőszt, legyél férfi.

Később, amikor úgy gondolod, járhatsz valamelyikkel. De ha csak sirdogálsz, stagnálnk fogsz. Szoval csak előre.

2018. dec. 2. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ezen az oldalon olyan 300.000 (nem nem vicc) még sosem volt b nőm című kérdés van.

1. Még mindig nem értem h mit vársz vadidegenek mi a toszt kezdjenek ezzel ?

2. Ha rinyálsz mi változik ? (Nekem meg nem lesz 900 milliós Bugatti-m azt ha sírok megnyílik az ég és lesz, ugye.)

3. Most gondolj arra h 1 csaj tőled terhes és beközli h megtartja, majd a szülei pedig azzal zsarolnak h vedd el a lányt feleségül. (Fuuuu hány ilyen mit csináljak kérdés van itt.)

Lehet fizetni havonta a gyerektartást, + örülhetsz van barátnőd akit eltarthatsz. YEEEEEE A fizetésed 90%-át buktad.

2018. dec. 2. 21:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Volt 2 alkalmim, sajnos.

Nekem elég volt az a kettő.

Nekem barátnő kell akit szerethetek, megpuszilhatok és vannak közös programijaink.:)

2018. dec. 2. 21:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor nosza! Hodits meg egyet!!! Ne siránkozz.
2018. dec. 2. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Nagyrészt beletörődtem, hogy én soha nem tapasztalhatok meg ilyesmit. Teljesen soha nem fogom tudni elfogadni amíg meg nem szűnnek a vágyaim, ami aligha fog megtörténni...

29F

2018. dec. 2. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha volt alkalmid, és ilyeneket írsz, akkor nem értelek.

Eredj ismerkedni!

2018. dec. 2. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!