Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el azt, hogy sosem lesz barátnőm/feleségem?

Figyelt kérdés

Eddig sosem volt barátnőm, és szerintem ez sajnos nem is fog változni, egyre jobban ezt érzem, ahogy telik az idő. Pedig próbálok tenni azért hogy legyen valakim, de úgy érzem, minta az élet direk nem akarná, hogy megismerjek valakit. Pedig én szeretnék egy párt...

Csendes személyiségem van sajnos, de annyira nem nézek ki borzalmasan pedig.

Hogy éljek ezzel a tudattal boldogan tovább?

2018. okt. 4. 19:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Hány éves vagy?
2018. okt. 4. 19:17
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem kéne ilyen borúsan látnod a világot? mennyi idős vagy?
2018. okt. 4. 19:19
 3/22 A kérdező kommentje:

22

Tudom, hogy még nem vagyok idős, de mi van ha sosem változik ez?:(

2018. okt. 4. 19:25
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
Ha így állsz hozzá,csoda hogy nem lesz majd senkid.
2018. okt. 4. 19:34
 5/22 anonim ***** válasza:

3 22?:DD

22 évesen szinte mindenki így gondolja:DD Nyugi, nem hajt a tatár:D Elképzelni nem tudja hogy egyáltalán valaha lehet saját családja.

2018. okt. 4. 19:35
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
Ó, ne keserdj el. A férfiak 30+ éves koruk körül élik fénykorukat manapság. Ráérsz. A lényeg, ne görcsölj ezen az egészen. Rengeteg időd van. :)
2018. okt. 4. 19:36
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!:)

De akkor is rossz, mert én szertenék barátnőt. Meg később családot is, és ki tudja hogy lesz e valamikor...:/

2018. okt. 4. 19:39
 8/22 anonim ***** válasza:
77%

Ne keseredj el! Nekem 22 évesen volt az első barátom:)

Csináld csak tovább a dolgaidat! Tanulj, dolgozz, élvezd az életet, utazd be. a világot! Én a helyedben tuti elmennék valami szuper helyre önkénteskedni, nyelvet tanulni.

2018. okt. 4. 19:48
 9/22 anonim ***** válasza:
60%

Megsúgom h ide napi úgy 50 20-on éves F jár fel sírni. Pont ugyanezzel. Komolyan már röhögni sincs erőm rajtuk.

Üdv a GYIK-en. Te vagy kb 300.000-dik ilyen pasi.

2018. okt. 4. 19:50
 10/22 anonim ***** válasza:
40%
Számomra még mindig hihetetlen hogy alig múltál el te is 20 éves és azon sírsz hogy nincs barátnőd. Mondjuk mit várok már a 15 évesek is ezért sírnak. Értem én hogy az ember társra vágyik de könyörgöm még fiatal vagy. Megérteném ha elmúltál 35 és nem volt senkid ez így más de csak 22 vagy. Eljön majd a te időd is ne aggódj.
2018. okt. 4. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!