Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy később lesz feleségem, családom?
Eddig sosem volt párom. Ilyen személyiségem van, hogy nem tudok könnyen ismerkedni. És kezdek amiatt aggódni, hogy ha eddig sem volt senkim akkor mennyi az esély hogy lesz valaha valakim... Hol fogom megismerni, mivel nem vagyok társasági ember emiatt nem járok olyan helyekre ahol sok az ember. Munka meg sport közben lenne esélyem ismerkedni. De nem olyan könnyű ez egy ilyen személyiségűnek, mint amilyen én vagyok.
Tehát mi van akkor ha sosem fogok tudni megismerni egy nőt sem. Pedig szeretném hogy legyen gyerekem később.
Muszáj kezdeményezz, ha elakarsz érni valamit!
Ne legyél tutyimityi fsz :D Már bocsi. Ha tetszik valaki szolitsd le ,irj neki, hivd el kajálni!
Sokkal többet nyersz azon ha nem lesz feleséged, meg családod! Ne gondold már, hogy a családmodell az annyira idilli meg boldogságos! Arról nem is beszélve, hogyha a gyerek után derül ki, hogy rossz lóra tettél, akkor már nem tudsz kiszállni a dologból, nem villamos. Ha meg válsz, a feleség viszi a fele királyságodat...
SZVSZ kerüld el a párkapcsolatokat nagyon nagy ívben, és válaszd a nyugodt, hasznos, produktív életet. Jobb vásárt csinálsz, believe you me.
Jó de én nem egyedül szeretném leélni az életemet, és nagyon szeretném azt, hogy legyen gyerekem.
Nektek lehet hogy jó egyedül, de én vágyok egy párra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!