Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy később lesz feleségem, családom?
Eddig sosem volt párom. Ilyen személyiségem van, hogy nem tudok könnyen ismerkedni. És kezdek amiatt aggódni, hogy ha eddig sem volt senkim akkor mennyi az esély hogy lesz valaha valakim... Hol fogom megismerni, mivel nem vagyok társasági ember emiatt nem járok olyan helyekre ahol sok az ember. Munka meg sport közben lenne esélyem ismerkedni. De nem olyan könnyű ez egy ilyen személyiségűnek, mint amilyen én vagyok.
Tehát mi van akkor ha sosem fogok tudni megismerni egy nőt sem. Pedig szeretném hogy legyen gyerekem később.
"Jó, hát ha társfüggő vagy, akkor nem tudok mit mondani. Keresgélj. Pár évtized múltán belátod, mégiscsak nekem volt igazam."
Az, hogy szeretne gyereket, vágyik egy családra, nem jelenti azt, hogy társfüggő. Te Válaszoló, biztos jól elvagy egyedül, más meg szeretne családot. Miért olyan nehéz ezt elfogadni? Ne legyél irigy. Jobb ha belátod, igenis vannak nagyon jól működő kapcsolatok, én szinte csak ilyet látok a körömben, ezrét én is szeretnék. Gondolom neked fos életed volt, ezért van olyan véleményed a kapcsolatokról, amilyen. Szánalmas vagy :D
#14, nekem aztán olyan mindegy, ha szeretne családot, akkor bevállalja az ezzel járó negatív életeseményeket is. Vannak nagyon jól működő kapcsolatok, igen, azért növekszik rohamosan a válások, szakítások száma :D
Ja és biztos iLígy vagyok! Nem unalmas állandóan ezt a lemezt pörgetni?
A te körödben azt látsz meg,amit meg akarsz látni. Amit nem, az ugye nincs. A szánalmas pedig te vagy. Kaptad a mínuszt.
Kaptam a mínuszt, húha micsoda fenyegetés :D
Sajnálni tudlak csak, mert szar életed lehet. Igen, egy párkapcsolatban vannak gondok, de sok szép dolog is van benne. Lelked rajta mit csinálsz az életeddel. Nekem párkapcsolatban is szép életem van, valószínű ilyen neked nem lesz.
#16 ne sajnálj, tőlem egészen biztos nem fogsz olyan kérdést látni, hogy "jajj megcsalt a párom", "jajj elválunk" ,"jajj pofozza a gyereket", "jajj minden nap a kocsmában tombol". Ha majd jó eséllyel ilyen helyzetbe jutsz, gondolj arra, hogy valahol valaki nagyokat nevet rajtad.
Amíg te párkapcsolatba pisálod el az energiádat, addig én karriert építek, pénzt keresek, és aranyéletem lesz. A mínuszt pedig ismételten kaptad.
18-as.
Attól, hogy Te így gondolod, szerinted ez a jó élet, attól másnak lehet hogy más a jó. Én nekem rossz abba belegondolnom, hogy lehet hogy egyedül kell leélnem az életemet. Mert akkor végülis mi értelme volt az életemnek....? Semmi!
Van pár ismerősöm akik egyedül éltek, most idősek, és bánják, nincs aki látogatná, foglalkozna vele.
De persze mindenkinek más a jó.
Kérdező, az élet értelme nem a párkapcsolat. Nem tudom, miért gondolod így - van ezer és egy más, sokkal fontosabb dolog, ami ráadásul hasznosabb is, míg egy párkapcsolat nemcsak hogy haszontalan, de nagyon bizonytalan is.
Vannak, igen, akik egyedül éltek, és megbánták, én is tudok példákat hozni arra, aki egyedül élt, és nem bánta meg, kifejezetten örült annak, hogy így alakult. Erre írtam, hogy mindenki azt vesz észre, amit akar.
Ha úgy érzed, hogy neked párkapcsolat nélkül nem élet az élet, keresgélhetsz, persze, viszont akkor nem kell megrökönyödni azon, ha nem jut senki. Ez is egy kellemetlen velejárója a párkapcsolatosdinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!