Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy később lesz feleségem, családom?
Figyelt kérdés
Eddig sosem volt párom. Ilyen személyiségem van, hogy nem tudok könnyen ismerkedni. És kezdek amiatt aggódni, hogy ha eddig sem volt senkim akkor mennyi az esély hogy lesz valaha valakim... Hol fogom megismerni, mivel nem vagyok társasági ember emiatt nem járok olyan helyekre ahol sok az ember. Munka meg sport közben lenne esélyem ismerkedni. De nem olyan könnyű ez egy ilyen személyiségűnek, mint amilyen én vagyok.
Tehát mi van akkor ha sosem fogok tudni megismerni egy nőt sem. Pedig szeretném hogy legyen gyerekem később.
2018. szept. 13. 12:59
21/23 anonim válasza:
Kedves utolsó. Teljes mértékében igazad van. Örömmel tölt el amikor a válaszaidat olvashatom. #17-es voltam.
22/23 A kérdező kommentje:
Jó Neked, hogy így gondolod! Engem már egyre jobban zavar az, hogy mi van akkor ha egyedül maradok örökre. Régebben amúgy én így voltam vele, hogy nem zavart annyira, ha örökre egyedül maradok. Úgy voltam vele hogy majd úgy lesz ahogy az élet szeretné, de ahogy telik az idő, egyre jobban szeretnék társat, de semmi sikerem a nőknél, ez egyre jobban zavar.
2018. szept. 14. 17:58
23/23 anonim válasza:
Minél jobban erőlteted annál jobban nem fog sikerülni. Gondolom még fiatal vagy előtted az élet. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!