Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el azt, hogy sosem lesz barátnőm/feleségem?
Eddig sosem volt barátnőm, és szerintem ez sajnos nem is fog változni, egyre jobban ezt érzem, ahogy telik az idő. Pedig próbálok tenni azért hogy legyen valakim, de úgy érzem, minta az élet direk nem akarná, hogy megismerjek valakit. Pedig én szeretnék egy párt...
Csendes személyiségem van sajnos, de annyira nem nézek ki borzalmasan pedig.
Hogy éljek ezzel a tudattal boldogan tovább?
"Eljön majd a te időd is ne aggódj."
:)
Így legyen!:)
kb 1-2 éve szertnék nagyon barátnőt, előtte annyira nem érdekelt a dolog.
Mivel csedes típus vagyok emiatt nem annyira egyszerű az ismerkedés. Neten próbálkoztam eddig. De találkozás egyikből sem lett sajnos. De egy lány volt akit nagyon megszerettem, de nem jött össze a találkozás.:(
Mert szeretnék :)
Ezt nem tudom elmondani hogy miért.
Utolsóval egyetértek. Önismeret. Olvass és hasznalj drogokat amik segítségével megérted azt ami történik veled, és miért vagy az, aki.
Aki lepontoz, az nem érti miről beszélek
Ha ilyen szerencsétlen áldozatként állsz az élethez, nem fog semmi se történni, és úgy halsz majd meg, hogy semmi értelme nem volt az életednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!