Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el azt, hogy sosem lesz barátnőm/feleségem?
Figyelt kérdés
Eddig sosem volt barátnőm, és szerintem ez sajnos nem is fog változni, egyre jobban ezt érzem, ahogy telik az idő. Pedig próbálok tenni azért hogy legyen valakim, de úgy érzem, minta az élet direk nem akarná, hogy megismerjek valakit. Pedig én szeretnék egy párt...
Csendes személyiségem van sajnos, de annyira nem nézek ki borzalmasan pedig.
Hogy éljek ezzel a tudattal boldogan tovább?
2018. okt. 4. 19:12
21/22 anonim válasza:
Az igazsághoz vezető út fájdalmas, ezt jobb ha megtanulod
22/22 anonim válasza:
En is 25 evesen vesztetem el a szuzesegem (akor talaltam part eloszor) szoval nincs semmi elveszve szamodra.
Utana, idovel beindultak a dolgok, volt par kapcsolatom, egy hosszu, par eves is.
Menni fog az, csak nem kell feladni es turelmesnek kell lenned.
Menny el tanciskolaba, ott megismersz egy csomo csajt, magabiztosabba valsz stb, nekem bejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!