Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy nekem sosem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Már rég óta próbálkozom ismerkedni, de nem megy. Be kell látnom hogy nekem nem lehet sosem párkapcsolatom. Ami miatt nagyon szomorú vagyok. Nagyon szeretnék pedig barátnőt.

Én nem olyan vagyok mint a legtöbb fiú. Én visszahúzódó, szolid, szertem, kedves és rendes vagyok mindenkivel, nem viselkedem bunkón.

Hogy lehet azt elviselni hogy én nekem sosem lehet barátnőm, pedig minden órában eszembe jut az hogy mennyire hiányzik.

2019. márc. 17. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy?
2019. márc. 17. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

hány éves vagy? tanulsz vagy dolgozol? ahogy látom nagyon nincs önbizalmad... tudok egy modszert amivel növelheted és hiddel ha van önbizalmad mindegy hogy hogy nézel ki a csajok rád fognak csimpaszkodni!

először is sportolj rendszeresen izmosíts és szálkásíts!

mivel:

1. a sport levezeti az ilyen negatív gondolatokat

2. egészségesebb leszel és fittebb!

3. önbizalmat add!

4. jobb lesz a hangulatod

5. a csajok szeretik a fitt és izmos pasikat!

másodszor ha tanulsz adj bele mindent légy szorgalmas a nők szeretik az okos pasikat ha pedig dolgozol szintúgy dolgoz keményen és érj el magasabb pozíciót!

ismét a lányok/nők szeretik az olyan férfiakat akik elhivatottak legyen az a tanulás vagy a munka + jó bizivel jó fősulit is elérhetsz munkával pedig sok pénzed lesz (az anyagi javak szintúgy fontosak és nem nem olcsó egy nőtől hogy nézi a pénzt mert a legtöbb helyzetben a férfi tartja el az egész családot!)

és harmadszor javíts a kommunikációs képességeiden

olvas könyveket ezek közül három ami nagyon tetszetős!

magas irodalom, üzleti-pénz ügy, és a tudományos könyvek, valamint légy napra kész a világ eseményeiből hallgass sok zenét ami szintén népszerű téma esetleg tanulj meg hangszeren játszani!

és csodálkozol miért nincsen barátnőd amikor gondolom semmit sem csinálsz hogy legyen nőd, ezek az alapfokú ismeretek/készségek hogy az ember a mai világban jó nőt fogjon! 20/F

és bocs de pont olyan vagy mint a legtöbb mert a legtöbb pont ilyen hogy visszahúzódó, szolid, normál... senki sem akar egy unalmas szürke emberrel párkapcsolatban lenni! hát változtass

2019. márc. 17. 22:28
 3/8 Karena26 ***** válasza:
47%

Miért nem lehet a kérdést/kérdezőt pontozni?!?!

Ááá!!! Most nagy kedvem lenne hozzá.

2019. márc. 17. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Ember ezt nem lehet elfogadni, legalább próbálj meg tenni valamit.

Nő nélkül be fogsz golyózni.

Alkoholista leszel.

2019. márc. 18. 01:33
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
Egy pár év, és bele fogsz törődni, ahogy én. Amúgy ha jól tudsz színészkedni, és meg tudod játszani a bunkó macsót, akkor van még remény.
2019. márc. 18. 07:46
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem könnyü.Én már ott tartok hogy inkább el kerülöm a nőket.Ember számba se veszem őket ők is mindig azt tették!
2019. márc. 18. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
#3 tudjuk, ismerjük a segítőkészségeteket, empátiátokat, és hogy szerettek a földön fekvőbe rúgni! Pontozzatok hát le engem, és közben játsszanak a fürge ujjak :D
2019. márc. 18. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nalam is ez van ,idegileg szetszed
2019. márc. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!