Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők az ilyen testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők az ilyen testalkat mennyire tetszik?

Figyelt kérdés

kb 86-89kg testtömeg 187cm magasság, és nem vagyok egy nádszál. Van vállam is persze, meg van rajtam izom, de bizony van rajtam zsiradék is. Igazából úgy a hasamon.

Ha leülök akkor megjelennek a redők a hasamon. Amikor állok akkor is látszik h van hasam, meg körbe egy kis zsírfelesleg.

Szóval ez így mennyire jó vagy nem jó? Milyen lányoknak jöhet be az ilyen test (ez már "apu test" kategória?)?

Normális (nem kövér), szép alakú csajoknál van esélyem, vagy csak olyanoknál, akik vagy nem vonzóak, vagy valami bajuk van magukkal?

Kérem a korotokat is leírni. Köszönöm.

2019. márc. 31. 18:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
19%

Jókat nevetek az egészen. Természetesen a lányoknak semmit nem mondanak ezek a számok. Csakis arra tudnak valamit reagálni, hogy te direkt elkezdted beléjük szugerálni, hogy kövér vagy. Akkor mondok én is valamit fiúként: ezekkel a számokkal még simán rámondják az emberre, hogy vékony, és egyen rendesebben... Azt is állítom, hogy itt a hölgyek fele azért menne el melletted az utcán, mert még nem vagy elég férfi nekik. Akire férfit mondanak, pláne apukát, az alsóhangon magasság mínusz 90-nél kezdődik, nem egy kis hurkácskánál. A válaszoló leányzók 2/3-ánál nagyobb hurkácskát lehetne ott markolni, abban is biztos vagyok...

Ne aggódj az alkatodon, sok lány pont nem szereti a véznaságot, és ettől az agyonbarázdált-kockás-eres zsírtalanítási őrülettől is viszolyog. Elhízva meg nem tudsz lenni ilyen számokkal, úgyhogy túl nagy gond nem lehet. Kivéve, ha előre beléjük szugerálsz ilyen apatest kifejezéseket...

2019. ápr. 1. 12:56
 32/33 A kérdező kommentje:
Kedves 12:56-os, köszönöm a bíztatást. Sajnos nem tudom egy pasi véleménye mennyire releváns. Mint ahogy azt sem, hogy itteni válaszolók lányok-e valóban, mennyire irreálisak az elvárásaim, meg milyennek gondolnak a számok+ leírás alapján.
2019. ápr. 1. 13:26
 33/33 anonim válasza:

A véleményünket kérdezted így ezt mondom el:

Nekem személy szerint egyáltalán nem jön be az ilyen testalkatú srác.Mivel (nem nagyképűségből) de én rendben vagyok magammal egy szép lány vagyok, sokat edzek,egészségesen élek :magyarul nagyon jó alakom van így a páromtól én is elvárom hogy hasonlóan fitt és sportimádó legyen mint én.(Tehát a srácnál azért legyen meg az izmos hát-izmos váll (nem szétgyúrt de szép) kockahas

De mint mondtam ez az én véleményem,természetesen embere válogatja de egy igazán szép,”bomba” alakú nőnek azért ritkaság hogy egy olyan alakú srác mint te tetszedjen.

Mint láttam írtad hogy sportokat,ez nagyon jó.Törekedj az izomépítésre és a zsír leadására.Meg természetesen legyél igényes,ápolt.

2019. júl. 2. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!