Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők az ilyen testalkat mennyire tetszik?
kb 86-89kg testtömeg 187cm magasság, és nem vagyok egy nádszál. Van vállam is persze, meg van rajtam izom, de bizony van rajtam zsiradék is. Igazából úgy a hasamon.
Ha leülök akkor megjelennek a redők a hasamon. Amikor állok akkor is látszik h van hasam, meg körbe egy kis zsírfelesleg.
Szóval ez így mennyire jó vagy nem jó? Milyen lányoknak jöhet be az ilyen test (ez már "apu test" kategória?)?
Normális (nem kövér), szép alakú csajoknál van esélyem, vagy csak olyanoknál, akik vagy nem vonzóak, vagy valami bajuk van magukkal?
Kérem a korotokat is leírni. Köszönöm.
Ez már bőven az aputest kategória. Nekem nem jön be. De biztos van olyan, akinek igen.
Ezt kép alapján lehetne megmondani.
Nem vonzóaknál főként.
Amugy meg nekem jo az alakom, szép vagyok. A jelenlegi paromnak van egy kis hasa, de imádom. Mert amugy nem elhízott és nagyon férfias.
Amúgy alapbol nem jön be a pocak, pláne az apurest!
N27
Normális (szép) testalkatú lányoknál van esélyem szerintetek? Vagy a löttyedteknek is az Adonisz kell, csak végül ló nincs jó a szamár alapon kikötnek egy-két kategóriával kommerszebb mellett?
Én nem akarom, hogy csak pótlék legyek. Olyan hölgyet szeretnék, aki a testemet is kívánja, nem csak az arcom, lelkem, farkam. Ugye értitek?
(A fogyás meg nem fog menni, mert akkor izomból is veszítek. Vagy ha menni fog, az még hónapok kérdése)
18:41-es, edzek. De még kell pár hónap, mire visszanyerem régi formámat (már ami az izomtömeget és erőt illeti). Csak utána koncentrálhatok a fogyásra.
18:43 -as mégis mire gondolsz..?
Ezzel a gondolkodással örülj, ha bárki szóba áll veled.
Neked csak a feszes, formás test jön be. De a nőd izguljon fel a zsírpárnáidra.
Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!