Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők az ilyen testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők az ilyen testalkat mennyire tetszik?

Figyelt kérdés

kb 86-89kg testtömeg 187cm magasság, és nem vagyok egy nádszál. Van vállam is persze, meg van rajtam izom, de bizony van rajtam zsiradék is. Igazából úgy a hasamon.

Ha leülök akkor megjelennek a redők a hasamon. Amikor állok akkor is látszik h van hasam, meg körbe egy kis zsírfelesleg.

Szóval ez így mennyire jó vagy nem jó? Milyen lányoknak jöhet be az ilyen test (ez már "apu test" kategória?)?

Normális (nem kövér), szép alakú csajoknál van esélyem, vagy csak olyanoknál, akik vagy nem vonzóak, vagy valami bajuk van magukkal?

Kérem a korotokat is leírni. Köszönöm.

2019. márc. 31. 18:26
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
18:46, mégis mi baj a gondolkodásommal? Bizony a párválasztási helyzet is egy erősen kompetitív piac. Lássuk be, mindenkinek számít a külső.
2019. márc. 31. 18:49
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Épp ezért ne álmodozz jo testű nőről...

2019. márc. 31. 18:52
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jön be ez a testalkat, de ami a testalkatodnál sokkal inkább unszimpatikussá tesz, az a hozzáállásod.

Azt elvárod, hogy a nőnek jó alakja legyen, de ahhoz már lusta vagy, hogy te tegyél érte, hogy a tied is jó legyen. Én azt vallom, hogy mindenki csak azt várja el a párjától, amit ő maga is hajlandó megtenni. Ha te nem vagy hajlandó diétázni és edzeni, akkor fogadd el, ha a nő is ilyen, és ennek következében rajta is több a zsír, mint kellene.

2019. márc. 31. 18:53
 14/33 anonim ***** válasza:
39%
Én 178 hoz vagyok 80, de messze nem az aputest ez. Amelyik nőnek az, annak gondolom a 60 kilós sportoló csaj is bálna.
2019. márc. 31. 18:54
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

#14:

Az ne zavarjon, hogy a kérdező tesi órán mozgott utoljára...

Nem mindegy, hogy plusz 10 kiló izom, plusz 10 kiló zsír, vagy 5 kg zsír és 5 kg izom adja ki a plusz súlyt.

2019. márc. 31. 18:57
 16/33 A kérdező kommentje:
18:57-es nem tesiórán mozogtam utoljára! Rendszeresen sportoltam. Kimondottan jól néztem ki, és kockás volt a hasam. Gondolom ezt nem hiszed el
2019. márc. 31. 19:02
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Nem nem hiszem el. Nem érdekel, hogy x éve hogy néztél ki.

Téged se az érdekel, hogy egy 60 kilós nő is volt régen 45, téged csak az érdekel, hogy most milyen a teste.

A 64 éves nagypapámnak is volt kockás hasa, de most pont úgy néz ki, mint egy bűbájos, örökké mosolygó télapó.

2019. márc. 31. 19:06
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem értem miért 60 kilós nőt hozol példának. Az még bőven lehet szép és formás, ha nem 160 centi magas
2019. márc. 31. 19:19
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Fogyjal le 10 kilot. Kezdjel el sportolni.
2019. márc. 31. 19:23
 20/33 A kérdező kommentje:

SPORTOLOK

De kardiózni biztos nem fogok. Majd csak utolsó előtti esélyként. Azt meghagyom a fémallergiásoknak ;-)

2019. márc. 31. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!