Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
Tetszik. Nekem a vékony lányok jönnek be.
4/25 anonim válasza:
Nekem nem, én a formás nőket szeretem.
De ne aggódj, ennek a fiúsan vékony testalkatnak is megvan a rajongótábora a férfiak között.
6/25 A kérdező kommentje:
De nincs semmi melle, se dereka. Nőietlen. Akkor én miért nem tetszem senkinek, ha hasonló az alkatom, sőt, a mellem még nagyobb is? :(
2018. ápr. 13. 23:50
7/25 A legrosszindulatúbb válasza:
Nekem nem. Túl gebe.
8/25 anonim válasza:
#5 ös vagyok, én pl. inkább közepes, vagy kismell párti vagyok. Illetve még az összhatás a lényeg, hogy vékony, annyi elég.
Gondolom nem mozdulsz ki nagyon sehova, így nem találhatnak rád sehol a potenciális pasik.
9/25 A kérdező kommentje:
Bulizni nem szoktam, de az itteni vélemények alapján egy legalább átlagos lányt is minimum 10-en leszólítanak, ha smink nélkül, melegítőben leugrik a boltba :D
2018. ápr. 14. 00:04
10/25 anonim válasza:
A kerdes az, hogy te magad... Csinosnak, vonzonak tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!