Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszik az ilyen testalkat?

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 13. 23:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező

Az itteni véleményeket nem kell készpénznek venni.

A gyakorisok 90%-a soha nem szólítana le lányt sem a buszon sem a boltban:D

Amúgy pedig a megfelelő személyt kell megtalálni:)

Én volt barátnőm még talán kicsit vékonyabb volt, mégis együtt voltunk, bár igaz nem szólítottam le az utcán hanem megismerkedtünk:D

Ne add fel a reményt mindenhez csak idő kell:)

Facebookon meg instán tuti írnak fiúk, ha mást nem egy két szimpatikus srácnak egy randit megengedhetsz hátha lesz belőle valami:)

2018. ápr. 14. 07:53
 22/25 anonim ***** válasza:
68%
Felismertem a képen a színésznőt kérdező, de ha Te az ő arcát jelentéktelen, fiúsnak jellemzed, akkor meg is van a hiba forrása. Lehet neked nem tetszik, de ilyesmit erős túlzás állítani róla és ha csak feleannyira is van benned báj, finomság és elegancia, akkor tényleg vagy nagyon negatív kisugárzásod és boszorka természeted lehet, avagy nem rendelkezel kellő önkritikával és felülértékeled saját magad. Nyilván nem Emma W. a femme fatale, már csak alkatából adódóan sem, az nekem inkább Monica Belluccinál kezdődik (pláne fiatalon), de nem mindenkinek egyforma az ideálja. Te itt most konkrétan lefikáztad számtalan férfiember ízlését,(vele együtt saját magad) mert Emma Wattson bizony sokaknak tetszik, sőt, és bár ízlésről nem érdemes vitázni, azt gondolom ha valóban festenél úgy mint ő, nem lennének ilyen gondjaid. Ahogy idősödik, változik mindenki arca, benne én a bájt és szépséget látom, teljesen szabályosak, arisztokratikusak a vonásai. Persze lehet mindenkit jól és rosszul fotózni, továbbá lehet azért is mosod össze, mert ott van ugye a fiú ikertestvére, vele meg nyilván egyeznek a vonásaik. Ez csak az én véleményem, ami megint nem szentírás, de azért egy alapos önvizsgálat után könnyen kideríthető hol van a kutya elásva. Lehet tényleg csak nem veszed észre ha érdeklődnének és az is lehet, hogy élőben is ilyen nyers és karótnyelt vagy, némi sértődöttséggel megfűszerezve, ami valószínűleg nem válik a javadra az esetleges ismerkedésben, de még egy mezei induló közeledést, ami neked még fel sem tűnt is csírájában el tud fojtani.
2018. ápr. 14. 08:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha alkatra hasonló és arcra jobb vagy nála, ne habozz, jelezd!
2018. ápr. 14. 09:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem. Túl vékony. A magas, teltebb nők vonzanak.
2018. ápr. 14. 09:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Persze. 🙂
2018. ápr. 14. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!