Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők az ilyen testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők az ilyen testalkat mennyire tetszik?

Figyelt kérdés

kb 86-89kg testtömeg 187cm magasság, és nem vagyok egy nádszál. Van vállam is persze, meg van rajtam izom, de bizony van rajtam zsiradék is. Igazából úgy a hasamon.

Ha leülök akkor megjelennek a redők a hasamon. Amikor állok akkor is látszik h van hasam, meg körbe egy kis zsírfelesleg.

Szóval ez így mennyire jó vagy nem jó? Milyen lányoknak jöhet be az ilyen test (ez már "apu test" kategória?)?

Normális (nem kövér), szép alakú csajoknál van esélyem, vagy csak olyanoknál, akik vagy nem vonzóak, vagy valami bajuk van magukkal?

Kérem a korotokat is leírni. Köszönöm.

2019. márc. 31. 18:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"Normális (nem kövér), szép alakú csajoknál van esélyem, vagy csak olyanoknál, akik vagy nem vonzóak, vagy valami bajuk van magukkal?"

Akkor ezek szerint te most nem vagy "normális" a hasi zsírfelesleged miatt?

2019. márc. 31. 19:43
 22/33 A kérdező kommentje:

21-es

Szerintem ez még a normál kategória (mármint a testem). BMI index alapján is, meg úgy vizuálisan is még vállalható (értsd: le merném venni a pólómat).

2019. márc. 31. 20:01
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy 160 cm-es 60 kg-os nő is a normál kategória..
2019. márc. 31. 20:17
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
És neked is bejönne egy olyan csaj, akinek hozzád hasonló a BMI értéke, arányaiban hasonló hasi zsírfeleslege van (állva is látszik, ha leül, redőzik), de le mer vetkőzni bikinire?
2019. márc. 31. 20:19
 25/33 A kérdező kommentje:

20:17-es Bocsánat, akkor tévedtem. Most néztem utána, és tényleg rendben van a 160cm és a 60kg :-)

20:19-es igen, nekem abszolút bejönne egy ilyen alkatú lány. Csak az elhízottak nem. Meg akiknek nagyon aránytalan (nem nőies) a testük, ők nem.

2019. márc. 31. 20:24
 26/33 anonim ***** válasza:
88%
Volt ismerős csaj aki kb 52-55 kg lehetett max, vékony... állva nem látszott de ha leült bikiniben, a hasán gyűrődött a háj, és tök aranyos volt vele. Ennyi kell. Egy nőn kell némi zsír egyébként is (genetika, ösztrogén stb.... )
2019. márc. 31. 21:00
 27/33 A kérdező kommentje:
21:00 -ás válaszoló, én sem mondok mást. Nekem bejönnek a szép íves vonalak. :P
2019. márc. 31. 21:02
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
Ha nőnek csúnya feje van , felőlem lehet akár milyen bomba teste elküldeném a pitsába !
2019. márc. 31. 21:46
 29/33 anonim ***** válasza:

A párom 182/ 71 kg

Szerintem kezdj el valamit komolyabban edzeni ha vékony lányokról almodozól! Mert így maximum egy 160cm/80 kg megy hozzád.

2019. ápr. 1. 12:10
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem álmodozom a vékony lányokról. Az egészséges tartományon belül nekem mindegy milyen vékony/vastag egy csaj, csak legyen arányos (nőies, mint ahogyan én férfias)
2019. ápr. 1. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!