Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok határozott domináns karrierista 30 feletti nő társkereső oldalakon?
Hát én teljesen az ellenkezője vagyok a kérdésben leírt nőtípusnak.
Mégsem látom azt, hogy senkinek nem kellenek, ismerősi körben általában hasonló beállítottságú férfival jönnek össze. Barátom egyik legjobb barátjáék is ilyenek, a nő sokat dolgozik, de mellette imád sütni-főzni, jó humorú és kedves, nagyon jól néz ki, olyan, mint egy porcelánbaba. Volt főnökasszonyom is ilyen nő, 55 évesen úgy néz ki, mint egy jó testű harmincas, és jó házassága van.
69% nem kötekedni akarok, de nem ilyen fekete-fehér a világ.
Nagyon sok társkeresőn tinderen. Közép vezető stb.
Lehet ferdítenek, mint sokan a társkeresőn.
Miért, mit kéne csinálni egy 30-as nőnek? Otthon malmozni a szülők nyakán és várni a herceget fehér lovon minimálbérből?
Nana ne sarkíts.... Exem gyógypedagógus volt kis kedves aranyos, gondoskodó, kis csendes volt. Önálló életet élt, igaz kevés pénzzel élt de megélt, BKVval járt nem kocsival stb..
"Lehet ferdítenek, mint sokan a társkeresőn."
Nem hiszem hogy ferdített amikor egy Audival megjelent a randin...
"igaz kevés pénzzel élt de megélt"
Szóval az zavar, hogy nem uralkodhatsz felettük anyagilag?
Nem gondolnám hogy sok ilyen nő van, de ha adott helyen ismerkedsz akkor valószínűleg oda ilyen érdeklődésű nők járnak.
Elvált férfiként volt néhány randim az elmúlt 1 évben és elég sok ilyen nővel hozott össze a sors, de én szándékosan olyan partnert kerestem akinek van egzisztenciája és nem fejős tehénnek kezel mint az exem.
Egyet kell értsek azzal, hogy a sikeres, csinos nők nem véletlenül magányosak, mert olyan érzés velük randizni mintha egy géppel találkoznál, ridegek, férfiasan viselkednek. Elmegyünk egy randira egy színházba és utána beülünk egy kávéra, sokat beszélgetünk soha nem nevetünk, úgy érzed magad mint egy állásinterjún, kimért, visszafogott. Férfiként próbálod oldani a feszültséget, néhány viccesebb téma is becsúszik, de nem tudtok együtt nevetni és ez óriási probléma.
Világ életemben azt az elvet vallottam férfiként, hogy lehet egy nő bármilyen szép is ha nem tudom megnevettetni magamtól, akkor nem passzolunk össze.
Ami az elvált anyukákat illeti, nekem nincs róluk rossz véleményem, nehéz dolguk van, mert az agyuk egyik fele mindig a gyerekükön jár, nem tudnak kikapcsolni, főleg ha pici a gyerek. Hihetetlen hangulat ingadozás jellemző rájuk, egyik nap minden rendben, a másik nap összeveszik valami jelentéktelen apróságon, nem egy nyugodt kapcsolat.
Végezetül megemlítem azokat a "nőket" akik kilóra vesznek meg és nem süketelnek, család-gyerek 1 éven belül és majd meglátjuk mi sül ki belőle. Nem értem ezeket a nőket, náluk a cél szentesíti az eszközt, gyakorlatilag mindegy hogy nézel ki, milyen személyiség vagy csak az számít hogy jó géneket hordozol és anyagilag tudod támogatni. Volt már rá precedens, hogy megkérdeztem miért nem vág bele egyedül? A válasz megint egyszerű és racionális, mert ha ő lebetegszik akkor kell valaki aki támogatja és segíti és semmi kedve magyarázkodni ha megkérdezik, hogy ki a gyerek apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!